Fortuna Poiana Câmpina Obiectivul antrenorilor

A.l.
0 0

sportConducerea echipei Fortuna Poiana Câmpina l-a pus pe banca tehnică, cu puţin timp înaintea meciului cu F.C.M. Târgovişte, pe antrenorul Florin Stăncioiu. Acesta va fi ajutat de Cosmin Păvălache, cu care a colaborat la defuncta Unirea Câmpina. De portari se ocupă în continuare Bogdan Pârvu.
Dar obiectivul noului staff tehnic este câştigarea celor trei meciuri rămase până la sfârşitul turului. Unul a fost câştigat, la Şotânga, 3-0 (Vişan, Cernea – autogol şi Antohi) cu F.C.M. Târgovişte.
„Norocoşii” vor juca în etapa viitoare, în deplasare, cu Civitas Făgăraş (12, cu 2 p), şi e posibil să câştige. Dar au un meci foarte greu, acasă, în runda a 11-a (ultima a turului), cu Chindia Târgovişte. Târgoviştenii au formă bună şi sunt greu de răpus.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cu Alba se joacă duminică! CSM Târgovişte va înfrunta, pe teren propriu, o altă forţă a voleiului feminin din România

După Ştiinţa Bacău şi Dinamo, CS Municipal Târgovişte va primi vizita unei alte echipe din prim planul voleiului feminin românesc. Duminică seară, în Sala Polivalentă vine CSU Alba Blaj, formaţie care, în runda a doua a campionatului, a învins campioana Ştiinţa Bacău chiar pe terenul moldovencelor. Acesta va fi cel […]