Fortuna Brazi – F.C. Municipal Târgovişte Stadionul Astra din Ploieşti, astăzi, ora 18:00 „Tunarii” pot băga beţe-n roate „Norocoşilor”

A.l.
0 0

fcm targoviste.Pe prahoveni îi aşteaptă un meci greu cu „tunarii” de la F.C. Municipal Târgovişte, care vin în cartierul de Vest al Ploieştiului decişi să-şi vândă scump pielea. „Norocoşii” vor să-şi ia revanşa din turul de campionat, când au pierdut la Şotânga, pe stadionul Academia Ghiorghi Zotic, cu 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de Enescu (min. 52). Atunci prahovenii au uitat lecţia la jumătatea drumului spre poarta târgovişteană.
Loturile de jucători
Fortuna: C. Ion, Măstăcan, Tiuţ (portari), C. Gheorghe, Tegzeş, Marin, Stoica, Bilia, Petean, A. Gheorghe, C. Mureşan (fundaşi), V. Munteanu, Năstase, Cioinac, Minciună (cpt.), Danci, Buhuşi, Crosman (mijlocaşi), Elek, Antohi, Mândruşcă, S. Mureşan (atacanţi).
Antrenori: Edi Iordănescu, Alexandru Radu, Ionuţ Stelescu.
F.C. Municipal Târgovişte: Zegheru, Zgâmbău (portari), Banu, Coman, Anghel, Mădăran, Daia, Neagu, Cernea (fundaşi), Popa, Gâldău, Grigore, Enescu, Dogaru, Arsu, Mândru, Lungeanu (mijlocaşi), Dragnea, Timofte, Tudorache (atacanţi).
Două victorii, din două meciuri
în retur, Fortuna Brazi a învins-o cu 2-0 (Elek şi Antohi) pe Unirea Câmpina (acasă) şi cu 3-1 (Munteanu – 11 m, Buhuşi, Antohi -Sfrijan) pe Civitas Făgăraş (în deplasare).
F.C. Municipal Târgovişte a stat în prima etapă şi apoi (în etapa a 2-a) a remizat alb, 0-0, cu Unirea Câmpina (în deplasare).
Fortuna Brazi vizează promovarea în al doilea eşalon al fotbalului românesc, fiind în luptă pentru realizarea acestui obiectiv cu Unirea Tărlungeni.
F.C. Municipal Târgovişte este în zona nesigură a clasamentului alături de Avântul Reghin şi Girom Albota.
O evoluţie curajoasă
„Tunarii” târgovişteni vor încerca, în oraşul „Aurului negru”, să arate că se poate conta pe ei şi că succesul din tur, de la Şotânga, nu a fost o întâmplare. Promit o evoluţie curajoasă, care n-are cum să nu fie premiată. Fiind ordonată şi atentă în apărare, cu risipă de energie şi imaginaţie la mijlocul terenului şi eficienţă în atac, poate pune beţe-n roate liderului Fortuna Brazi.
Va trebui să practice un joc prudent, adept al ideii primordiale de a nu primi gol. Cu marcaje strânse la Elek şi Buhuşi şi cu blocarea benzilor pe unde acţionează V. Munteanu (pe dreapta) şi Năstase (pe stânga), Fortuna e o echipă harnică şi bine închegată, care se aruncă în atac sufocând adversarul. Presează în special pe flancuri, dar şi din centru. Minciună recuperează şi apoi oferă multe baloane atacanţilor. îşi continuă permanent ofensiva şi în ultimele minute este aruncată în luptă „arma secretă”, Antohi. Acesta a reuşit să marcheze câte un gol în primele două partide din campionat, cu Unirea Câmpina (acasă) şi cu Civitas Făgăraş (deplasare).
Fortuna joacă iute şi comprimat
Formaţia lui Călin Radu este una scurtă, care, de obicei, se întinde pe 40-50 m. Joacă iute şi comprimat. Reia atacurile cu migală de zeci de ori până găsesc o fisură în sistemul advers. Dar dacă atacurile „Norocoşilor” sunt primite cu un presing de întâmpinare, jocul lor se taie. Se frânge departe de poarta adversă. Cedează iniţiativa şi joacă haotic, fără inspiraţie. Apar pasele imprecise, acţiuni solitare şi indecizia în atac.
Apărare aglomerată şi avansată
Scuturându-se de orice complex, „tunarii” lui Ghiorghi Zotic îi pot încurca pe „Norocoşi”. O pot face cu apărare aglomerată şi avansată, ce face inutile pasele „printre” pe care le va încerca în nenumărate rânduri formaţia din Brazi. Apoi, pe contraatac să răvăşească careul advers, eventual să marcheze. Când sunt conduşi pe tabela de marcaj, Fortuna se pierde şi nu mai ţine jocul în frâu.

Liniile de clasament:        
1. Fortuna Brazi          11 9 0 2 28-4 27 p (+12)
8. F.C.M. Târgovişte     10 2 3 5 6-9 9 p (-6)

 

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

O NOUĂ CONDUCERE LA ORGANIZAŢIA DE FEMEI A PSD DÂMBOVIŢA Claudia Gilia, noul preşedinte

Sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgovişte a găzduit, miercuri seară, Conferinţa Judeţeană a Organizaţiei de Femei a PSD Dâmboviţa. Social democratele dâmboviţene şi-au stabilit o nouă echipă de conducere, aleasă prin votul a 541 de delegate. Noua preşedintă a femeilor social democrate este Claudia Gilia, cadru […]