Fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea IMM-urilor profilate pe procesarea produselor agricole

Intreprinderile mici şi mijlocii pot obţine fonduri europene nerambursabile, de maximum 2,5 milioane de euro fiecare, pentru dezvoltarea afacerilor în procesarea produselor agricole. Sunt vizate preponderant firmele de morărit sau produse lactate, fiind deschisă o linie de finanţare în valoare totală de 203 milioane de euro.
Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale a anunţat deschiderea sesiunii de primire a solicitărilor de finanţare a investiţiilor pentru procesarea produselor agricole la nivel naţional, inclusiv pentru teritoriul ITI – Delta Dunării, data limită de depunere a documentaţiilor fiind 31 ianuarie 2019.
Cererile de finanţare se depun on-line pe pagina de internet a AFIR dar sesiunea se poate închide înainte de termenul limită, dacă valoarea publică totală a proiectelor depuse (care au un punctaj estimat mai mare sau egal cu pragul de calitate) atinge plafonul de 200% din alocarea sesiunii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TREI VICTORII PENTRU ECHIPA DE U18 A ROMÂNIEI Elevele lui Cătălin Tănase au înregistrat şi un eşec în faţa reprezentativei Finlandei

Reprezentativa feminină de junioare a României a obţinut duminică cea de-a treia victorie consecutivă în cadrul Grupei A din FIBA U18 Women’s European Championship, Division B, tinerele baschetbaliste pregătite de antrenorul Cătălin Tănase reuşind să se impună şi în faţa selecţionatei similare a Islandei, cu scorul de 63-49 (24-11, 14-8, […]