Fonduri europene pentru organizarea de cursuri profesionale pentru salariaţi

A fost lansat un nou apel de selecţie de proiecte, prin care organizaţiile de patroni, firmele reunite în asociaţii şi camerele de comerţ vor putea accesa fonduri europene în valoare totală de aproape 90 de milioane de euro, pentru a organiza cursuri profesionale pentru angajaţi.
Concret, Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman (POCU 2014-2020) din Ministerul Fondurilor Europene a lansat apelul competitiv „îmbunătăţirea nivelului de cunoştinţe/competenţe/aptitudini pentru angajaţi”, finanţat din Politica de coeziune a Uniunii Europene, prin Fondul Social European iar solicitanţii eligibili pot depune proiectele în sistemul electronic până pe 20 decembrie.
Se pot califica pentru obţinerea granturilor nerambursabile organizaţii patronale (patronate, federaţii patronale, confederaţii patronale sau uniuni patronale teritoriale), persoane juridice de drept privat fără scop patrimonial, constituite în conformitate cu Legea dialogului social nr. 62/10.05.2011, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, asociaţii de întreprinderi, persoane juridice constituite in conformitate cu Ordonanţa Guvernului nr. 26 din 2000 cu privire la asociaţii si fundaţii şi camerele de comerţ şi industrie – persoane juridice de utilitate public.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pucioasa: 158 de persoane selectate pentru ocuparea unui loc de muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa, a organizat, la sfârşitul săptămânii trecute, Bursa Locurilor de Muncă în Oraşul Pucioasa. Evenimentul a avut loc la Hotel „Ceres”, unde au fost prezenţi 45 de agenţi economici cu o ofertă de 494 de locuri de muncă […]