FOMBA DE LA CHINDIA, ÎN ECHIPA ETAPEI A 13-A

Mihai ROŞOIU

PORTAR David Lazar (Astra / 29 de ani) – A făcut minuni în poarta giurgiuvenilor, în special în prima repriză, când a avut patru intervenţii prin care a blocat deschiderea scorului de către botoşăneni.
FUNDAŞI Deian Sorescu (Dinamo / 23 de ani) – Un meci perfect, aşa poate fi definită pe scurt evoluţia jucătorului dinamovist din partida cu Poli Iaşi, cea în care a marcat un gol şi a pasat decisiv de două ori.
Bourama Fomba (Chindia / 21 de ani) – Titularizat în centrul defensivei târgoviştenilor, tânărul apărător transferat de dâm-boviţeni în acest sezon s-a achitat bine de sarcinile trasate de antrenor.
Andrei Burcă (CFR Cluj / 27 de ani) – A fost ca un zid în faţa atacanţillor adverşi. El şi Vinicius continuă să formeze cel mai bun cuplu de fundaşi centrali din campionatul României. Florin Ştefan (Sepsi OSK / 24 de ani) – A dominat cu autoritate flancul stâng. Urcările sale în atac au ajutat mult ofensiva, dintr-o astfel de fază reuşind şi o pasă decisivă.
MIJLOCAŞI
Gabriel Vaşvari (Sepsi OSK / 34 de ani) – A recu-parat multe mingi şi a marcat direct din lovitură liberă. A fost a 42-a reuşită a sa în principala competiţie internă din România.
Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova / 23 de ani) -A înscris pentru a 25-a oară în CASA Liga 1 (121 jocuri), 14 dintre goluri fiind reuşite în 2020, an în care a mai izbutit şi patru pase decisive.
David Mayoral (FC Hermannstadt / 23 de ani) – A pasat decisiv lui Sîntean, apoi a marcat un gol superb, contribuind din plin la primul succes reuşit de sibieni în ultimele şapte runde. Este un jucător cu o tehnică deosebită.
ATACANŢI Valentin Costache (CFR Cluj / 22 de ani) – Mult mai activ, Costache a pus în permanenţă presiune pe apărarea adversă. A marcat golul care a închis tabela în derby-ul de pe arena „dr. Constantin Rădulescu” din Cluj.
Magaye Gueye (Dinamo / 30 de ani) – Introdus pe teren la startul reprizei secunde, vârful roş-albilor a contribuit la succesul dinamoviştilor cu un gol şi o pasă decisivă.
Reagy Ofosu (Universitatea Craiova / 29 de ani) – A marcat pentru a doua rundă la rând, reuşita sa aducându-le oltenilor trei puncte, graţie cărora au revenit pe prima poziţie în clasament.
ANTRENORUL ETAPEI Leo Grozavu (Sepsi OSK / 53 de ani) – Covăsnenii s-au impus categoric pe un teren unde greu se câştigă. Victoria reuşită la Mediaş a venit în urma unei prestaţii solide a elevilor lui Leo Grozavu, antrenor care a construit o echipă bine pusă la punct fizic şi tehnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Recomandări ale jandarmilor montani pentru turişti

Jandarmii montani acţionează zilnic pentru menţinerea unui climat de linişte, prevenirea şi combaterea infracţiunilor, precum şi pentru sprijinirea turiştilor aflaţi în dificultate în zona Padina-Peştera. În scopul evitării unor evenimente nedorite şi pentru creşterea gradului de siguranţă pe munte, jandarmii montani sfătuiesc turiştii să aibă în vedere următoarele recomandări: Înainte […]