Foaierul Primăriei Pucioasa găzduieşte Expoziţia de pictură „Imaginarul vizual”

0 0

Timp de o lună, 20 aprilie-20 mai 2017, zilnic, în intervalul orar 09.00-17.00,foaierul Primăriei Pucioasa găzduieşte Expoziţia de pictură „Imaginarul vizual”, artist Letiţia Oprişan.
Joi după-amiază în prezenţa oficialităţilor locale a avut loc vernisajul Expoziţiei de pictură „Imaginarul vizual”, artist Letiţia Oprişan.
Letitia Oprisan s-a născut la 27 martie 1937 la Căbeşti – Podul Turcului, Bacău, România.A absolvit Academia de Arte Frumoase „Nico-lae Grigorescu” la secţia pictură în 1967, clasa maestrului Alexandru Ciucurencu.În 1969 debutează ca artist. În 1975 devine membră a Uniunii Artiştilor Plastici din România.
Din 2000 este membră a Asociaţiei Internaţionale a Artiştilor Profesionişti. Artista Letitia Oprisan si-a clădit un drum si o carieră de excep-tie. A urmat cursurile Institutului de Arte Plastice ‘Nicolae Grigorescu’, din Bucuresti, in clasa maestrului Alexandru Ciucurencu. Este membră a Uniunii Artistilor Plastici si a Asociatiei Internationale a Artistilor Profesionisti. De-a lungul carierei, a participat la zeci de expozitii, personale si de grup, obtinand numeroase premii, diplome si distinctii, numele artistei apărand in enciclopedii, albume si cataloage de artă.
Primăria Oraşului Pucioasa, Centrul Cultural European Pucioasa şi Uniunea Artiştilor Plastici din România, Filiala de Pictură – Bucureşti sunt organizatorii Expoziţiei de pictură „Imaginarul vizual”, artist Letiţia Oprişan.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Jandarmii asigură paza şi ordinea la Hramul Mănăstirii Nucet cu ocazia Sărbătorii "Izvorul Tămăduirii"

Sărbătoare mare la Nucet, de ziua comunei, care pică în aceeaşi zi cu „Izvorul Tămăduirii”. Mii de credinioşi din toate colţurile ţării se vor aduna astăzi la „Fântâna de Leac” din cadrul Mănăstirea Nucet, la sărbătoarea închinată Maicii Domnului. Slujba va începe la ora 8.00. După săvârşirea Sfintei Liturghii, va […]