FLORIN MAGHIRAN, PE PODIUMUL NAȚIONALELOR DE LUPTE DE PLAJĂ

Mihai ROŞOIU

Florin Maghiran, unul dintre cei mai în formă luptători ai Clubului Sportiv Târgoviște, a terminat pe podium ediția din acest an a Campionatului Național de lupte pe plajă pentru cadeți, juniori și seniori, desfășurată la Costinești, în perioada 29 august -1 septembrie.
În urma unei evoluții mai mult decât bune, luptătorul clubului nostru a terminat pe podium concursul de cadeļi, dedicat categoriei 80 de kilograme.
La capătul unor prestații pe măsură, Florin Maghiran, sportiv antrenat de Cornel Cornea, a încheiat competiția pe locul 3 și implicit a intrat în posesia medaliei de bronz.
Clasarea pe podium la Campionatul Național de lupte pe plajă a reprezentat un alt rezultat important obținut de sportivul nostru în carieră.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CSȘ TÂRGOVIȘTE, ZDROBITĂ DE FAIR PLAY BUCUREȘTI

Liga 1 Feminin a programat duminică, 5 septembrie, meciurile etapei 2. Cu excepția formației CSM Alexandria, gazdele au avut câștig de cauză în partidele din acest weekend!TOP 5 repere ale etapei 2 din Liga 1 Feminin:În această etapă a debutat în competiție și campioana U Olimpia Cluj, care a înregistrat […]