Flori şi mărţişoare, confiscate la Târgovişte

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat controale pentru verificarea legalităţii activităţilor de comerţ, desfăşurate de agenţii economici din Piaţa Tricolorului şi din Piaţa 1 Mai, ambele din Târgovişte.Au fost verificaţi 37 de agenţi economici, persoane fizice şi juridice, iar pentru neregulile descoperite, poliţiştii au aplicat 24 de sancţiuni contravenţionale a căror valoare se ridică la 12.500 de lei.
Din totalul amenzilor, 23 au fost pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite. Totodată, au fost confiscate 457 de flori şi aranjamente florale, 795 de mărţişoare, 10 lumânări decorative şi 10 borcane cu miere, bunuri pentru care nu existau documente justificative de provenienţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

392 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi de poliţiştii de la rutieră pe drumurile din Dâmboviţa

392 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi de poliţiştii de la rutieră şi de la ordine publică ca urmare a nerespectării regulilor de circulaţie. Vineri, 1 martie, poliţiştii rutieri, sprijiniţi de efective de la ordine publică, au acţionat în mediul urban şi rural pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră.În […]