Flacăra Moreni. Lotul n-a suferit modificări majore

A.l.

sportFormaţia de pe malurile Cricovului n-a suferit modificări majore faţă de structura din stagiunea trecută pe care a terminat-o pe locul secund, după Gloria Corneşti.
Doar mijlocaşul Constantinescu se află în pregătiri cu C.S.M. Câmpina (antrenor Valentin Sinescu). Acesta are şanse mari să rămână la echipa prahoveană, care a promovat în această vară în Liga a 3-a. Nu s-a mai prezentat la echipă portarul Alexandru Păsărică, supărat probabil că n-a primit drepturile financiare.
La capitolul veniri rubrica este umplută de juniori sau foşti juniori: Ştefănoiu, L. Plăcintă, M. Plăcintă, Palamariu, Andrei, Cârnaru, loachimovici, Drăgan.
Până acum Flacăra a disputat meciuri amicale: 1-3 (Grozea 11 m – Honciu – 11 m, Cherchez 2), 8-1 (Iliescu 2, Vlădescu, Grozea, A. Negrea, Grădinaru, S. Pârvu, Drăgan -Marian) cu Viitorul Caragiale şi 5-3 (Grozea, A. Negrea, Vlădescu, S. Pârvu, Grădinaru – Florescu, R. Filip – 11 m, Leotescu).
Până pe 17 august, când începe campionatul, Flacăra Moreni va mai disputa 4-5 meciuri amicale. Printre adversare întâlnim pe: Olimpia Brazi şi C.S. Băneşti (ambele din Liga a 4-a Prahova) şi posibil Chindia Târgovişte.
în sezonul următor, Flacăra se va baza pe siguranţa apărătorilor A. Pârvu şi Ciornovschi, pe experienţa lui V. Petre, pe travaliul lui A. Negrea, pe rutina lui Preda, pe apetitul de gol al lui Grozea, Iliescu şi Vlădescu şi pe intuiţia antrenorului Marian Vasilache.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

După ce Gloria Corneşti a întrerupt activitatea Mulţi jucători fără angajamente

Gloria Corneşti şi-a câştigat dreptul de a evolua în Liga a 3-a după ce a învins, la Strejnic, pe F.C. Chitila, cu 1-0 ( Calofir), dar datorită problemelor financiare nu poate evolua în acest eşalon. Oficialii acestei grupări au anunţat că se va întrerupe activitatea pe perioadă de un an. […]