Flacăra Moreni – Avântul Produlesti 8-1 (6-0) Bombardament din toate direcţiile

A.l.
0 0

SPORTAu marcat: Grozea (min. 8, 23 şi 40), Vlădescu (30 şi 33), B. Negrea (44), A. Negrea (71 şi 73), respectiv M. Căldăraru (77 din 11 m).
Au arbitrat: Ioan Oprescu – Cristian Grigoraşcu, Bogdan Bădescu. Observatori A.J.F.: Dumitru Nistor şi Ionel Pitaru.
Moreni: Păsărică -Banu, A. Pârvu, Tronaru (49 -Aliuş) – Iliescu, Constantinescu (A. Negrea), Preda (cpt.), B. Negrea (67 – Bălan) – Vlădescu (79 – S. Pârvu), Grozea. Rezerve: Movilă – Grădinaru. Antrenori: Marian Vasilache şi Mircea Petrescu.
La juniori: 4-3.
Echipa dintre sonde a rulat din plin şi a făcut scor cu ultima clasată. Pe banca tehnică a echipei din Produlesti a stat viceprimarul George Georgescu. Acesta însă a privit neputincios cum morenarii înscriu goluri. Dar este lăudabil că, deşi este condamnată la retrogradare, Avântul Produleşti participă la competiţie. Golgheterul Andrei Iliescu (19 goluri la fel ca Ştefan Vlădescu) n-a reuşit să înscrie în acest meci.
N-a putut evolua la Flacăra veteranul de 43 de ani, Vasile Petre. Echipa de pe malurile Cricovului Dulce este pe locul 3 în clasament, cu 44 p şi +17 la „adevăr”, şi este în cărţile de a ocupa locul întâi şi a merge la barajul de promovare în Liga a 3-a.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LIGA A 3-A; SERIA A 6-A AVANCRONICA ETAPEI A 20-A

În runda trecută, în seria noastră s-au disputat doar două meciuri. Liderul nu a putut trece de argeşeni pe terenul acestora. Rezultatul de egalitate (1-1) îi pune în gardă pe conducătorii şi jucătorii prahoveni, dacă doresc să-şi realizeze obiectivul propus. Acum urmează o altă etapă, tot cu două jocuri. Dacă […]