Flacăra Moreni a avut un parcurs bun Gabriel Paraschiv nu pleacă

A.l.

Vara trecută, campioana judeţului Dâmboviţa, Flacăra Moreni, trecea cu scorul de 5-2 (2-2, în deplasare şi 3-0, acasă) de Voinţa Crevedia şi promova după nouă ani în Liga a 3 a.
Antrenorul, Gabriel Paraschiv, nu a făcut transferuri spectaculoase. În mare, a mers pe mâna jucătorilor cu care Flacăra a accesat în Liga a 3 a. A promovat cu curaj, dar şi că regulamentul o permitea (obligat trebuia să ai trei jucători under 19 ani permanent pe tern) mai mulţi jucători din pepiniera proprie, Halcu, Mocanu, Tocan, Nedelcu, Rogojină…
Echipa de pe malurile Cricovului Dulce a avut o evoluţie bună. A terminat campionatul pe locul 5, cu 43p, +1 la adevăr şi +12 (41-29) la golaveraj.
Dacă în ultima etapă de campionat câştiga, acasă, meciul cu CS 2 Mioveni (în teren 1-1) termina sezonul pe podium.
După terminarea campionatului, se auzea că antrenorul, Gabriel Paraschiv, va părăsi gruparea de sub dealul Sângeriş. A fost, însă, doar un zvon. „Pară” rămâne la Flacăra. Edi Guţă şi-a găsit servicii pe un vas de croazieră, iar portarul Halcu e curtat de CSU Craiova.
Acum, morenarii sunt în vacanţă. Vor relua antrenamentele pe 17 iulie. Acestea vor avea loc la baza de pregătire proprie şi prin împrejurimi.
În zilele de 23 şi 24 iulie va avea loc vizita medicală. Se fac eforturi pentru a se efectua un cantonament autorizat de câteva zile. Nu vor lipsi meciurile amicale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PREŞEDINTELE CSM A ADUS CINCI JUCĂTOARE NOI LA ECHIPA DE VOLEI

În noul sezon competiţional, echipa de volei a clubului finanţat de primărie va avea o altă faţă. Jucătoarele transferate din campionatul german şi cele achiziţionate de pe piaţa americană vor forma nucleul „Noului CSM”. Aşa cum anticipam, încă de acum câteva luni bune, preşedintele Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a preluat […]