Flacăra are răutate şi curaj. Jucătorii se bat, luptă, se sacrifică

A.l.
0 0

flacara-moreniFără să facă achiziţii importante în vară, Flacăra se descurcă bine în Liga a 3-a. Are 6p, golaveraj +5 (8-3) şi 0 la adevăr. Echipa de pe malurile Cricovului Dulce a remizat 1-1 (Cotigă 87 – Negrea 81) cu S.C.M. Piteşti, în Trivale, pe stadionul Nicolae Dobrin.
Morenarii au avut în faţă o forţă colectivă. Un zid greu de depăşit. Dar, indiferent cu cine joacă, Flacăra luptă, luptă până la capăt. Pe băieţii lui Gabriel Paraschiv nu i-a interesat că au în faţă pe Budeanu, I. Şerban, Murineanu, Cotigă sau David şi că adversara e antrenată de un fost jucător de renume, Nicolae Dică.
După eliminarea lui Albu (44 – l-a lovit pe A. Pârvu) şi penaltiul ratat de David (70 – a apărat „scăriţa”, Halcu), Flacăra a deschis scorul prin reuşita lui Negrea (81).
Deşi cu un om în minus, piteştenii au atacat şi au obţinut egalarea prin golul marcat de Cotigă (87).
S.C.M. Piteşti rămâne lider cu 10p. Este favorită la promovare. N-are cu cine să se lupte. N-are cine să-i ameninţe supremaţia.
Flacăra are răutate din toate punctele de vedere (pozitivă şi negativă), dar şi curaj. E lipsită de complexe. Jucătorii sunt de admirat. Se bat, se luptă, se sacrifică. O fac pentru bani puţini. (A.I.)

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SCHIMBARE DE PROGRAM IN LIGA SECUNDA! Meciul dintre FC Braşov şi Chindia Târgovişte, din etapa a X-a, se va disputa pe 2 octombrie, de la ora 15.00

Departamentul Competiţii a anunţat zilele şi orele de disputare ale partidelor din etapele a 10-a şi a 11-a din actuala ediţie de campionat a Ligii a2-a. Ca urmare a solicitărilor primite pentru televizare, în etapa a 10-a vor fi televizate trei meciuri, iar în runda a 11-a patru partide. Iată […]