FLACĂRA A PIERDUT UN NOU AMICAL

Mihai ROŞOIU
0 0

Echipa dâmboviţeană a pierdut meciul de pregătire disputat în weekend, în compania formaţiei Astra 2 Giurgiu.
Oaspeţii au început jocul mai bine, au punctat rapid de trei ori, prin Şerban (3-pen; 11) şi Grecu (15-pen), iar Flacăra a redus din diferenţă prin Leţu (32), astfel, la pauză, Astra 2 conducea cu 3-1. De menţionat faptul că Marius Zidăroiu a ratat un penalty în minutul 22.
După pauză, Tudor a marcat pentru 3-2 (61), dar Zaharia a mărit din nou diferenţa cu un şut din interiorul careului (60). S-a făcut 4-3 după un autogol al unui fundaş de la Astra (89), iar scorul final, 5-3 pentru echipa satelit a formaţiei de primă ligă, a fost stabilit de Corduneanu (90+1).
Gabi Paraschiv a folosit în prima repriză următorii jucători: Duţă – Niţă, E. Matei, Oaie, Cernea – Calofir, Vîrtej -Zidăroiu, Drăgan, Neculăescu -Leţu. În repriza a doua au jucat: Pandalache – D.Matei, Oaie, Constantin, Grigore (Tudor) -Neacşu, Anton – A.Negrea, Petculescu, Ilie – Iliescu.
Următorul joc al formaţiei morenare este miercuri, 31 iulie, de la ora 17:30, pe terenul celor de la CS Blejoi, în Turul I al Cupei României! Vă aşteptăm alături de noi în număr cât mai mare!

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

O nouă achiziţie pentru CSM Târgovişte! Elena Litovchenko, noul "universal" al echipei de volei!

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Târgovişte şi-a asigurat serviciile rusoaicei Elena Litovchenko! Voleibalista din Rusia va apăra culorile clubului nostru în sezonul 2019-2020. Elena este născută pe 20 martie 1986 şi are o înălţime de 1.85 metri. În cariera sa, noua achiziţie a Municipalului a evoluat în campionatele Rusiei (Luch Moscova, […]