Flacăra a pierdut cu ghinion două puncte A ratat mult cu un adversar accesibil

A.l.

flacaraDupă o pauză de nouă ani, Flacăra a reapărut din nou pe a treia scenă a fotbalului românesc.
În etapa inaugurală a sezonului 2016-2017, echipa de pe malurile Cricovului Dulce a remizat, 1-1, acasă, cu Atletic Bradu.
Trupa antrenată de Gabriel Paraschiv a pus stăpânire pe teren şi pe posesie din startul meciului. Argeşenii n-au închegat mai mult de două-trei pase consecutive. Au jucat defensiv. Au distrus fotbalul. Flacăra are supremaţia la mijlocul terenului, acolo unde Drăgan, Nedelcu şi Negrea pasează, combină, centrează şi trag la poartă. Ei sunt sprijiniţi din spate de verii Laurenţiu şi Mihai Plăcintă.
Extrema dreaptă anunţă că e periculos în min. 11 şi 14, dar portarul Oprican a fost de fiecare dată la post.
Incisivitatea formaţiei de sub dealul Sângeriş a fost răsplătită de golul marcat de fundaşul central Acasandrei (24) din centrarea expediată din corner de Drăgan, 1-0.
Atleticii nu-şi revin. Au dificultăţi enorme de a ieşi din apărare. În min. 27, Iliescu are posibilitatea de a dubla scorul, dar lobul său a trecut la două palme peste poarta apărată de Oprican.
Până la pauză, Atletic s-a apărat riguros, cu Şerban şi Dumitrache mai atenţi, avansat şi exact, mizând pe contraatacuri spre Jenaru şi Marcu. În minutul 32, Tameş a şutat destul de periculos peste poarta apărată de Holcu. În repriza secundă, morenarii au fost mai activi, dar s-au jucat cu ocaziile de gol. Negrea (47), Drăgan (70) nu l-au putut dobândi pe Oprican.
Cum se întâmplă de cele mai multe ori în fotbal „ocaziile se răzbună”. Palamariu l-a acroşat, în careul mare, pe Jenaru şi centralul Ioan Mihai a arătat punctul cu var spre supărarea băncii tehnice şi a celor peste 1.000 de suporteri. Lovitura de pedeapsă este finalizată de Tameş (72) care aduce egalarea, 1-1.
Flacăra a atacat, Atletic a ridicat instantaneu baricade. Ocaziile s-au înşirat la poarta Atleticului. Morenarii au fost periculoşi. Dacă şi-ar fi reglat tirul, Guţă (77), Iliescu (79), M. Plăcintă (81), Guţă (85) ar fi putut spera la mai mult. Pe final de joc a intrat şi Marius Ene care a jucat foarte puţin.
Localnicii au vrut mult să câştige. N-au reuşit chiar dacă au luptat, au avut curaj, au riscat totul pentru gol. Au fost prea agitaţi şi nervoşi, stări date de cei de pe banca tehnică: Gabi Paraschiv, Petre Vasile, George Preda, Dumitru Nistor. Această neregulă e o constantă negativă şi o idee meschină. Agitaţie a fost şi în tribunele stadionului Flacăra, populat cu peste 1.000 de suflete.
Flacăra a pierdut cu ghinion două puncte. A avut meciul în mână, dar a ratat pe bandă rulantă. Atletic Bradu era de învins.
Gabi Paraschiv a trimis în câmpul de luptă următoarea garnitură: Holcu – D. Matei, A. Pârvu, Acasandrei, Palamariu -L. Plăcintă, M. Plăcintă – Drăgan (75 – Guţă), Nedelcu (77 – Rogojină), Negrea – Iliescu (84 – M. Ene).
În tabăra cealaltă Adrian „Rică” Neaga a răspuns cu: Oprican – Şerban, Dumitrache, Marin (27 – Ciucă), Din (45 -Traşcă) – Mincă, Tameş (82 -Preda), Galben, Ruţă – Jenaru, Marcu (62 – Păvăluţă).
Au arbitrat: Ioan Mihai -Marian Costache, Maria Mazilu (toţi din Râmnicu Vâlcea). Observatori FRF: Iulian Ivan (Giurgiu), Felix Grigore (Bucureşti).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dani Popa a debutat şi la naţionala de tineret Poate deveni titular la Dinamo

După succesul de la Mediaş 4-0 (Ţâru 14, Bumba 29, Ioniţă 45, Ov. Popescu 75), cu Luxemburg, naţionala de tineret (U21) a României a jucat la Aalborg cu liderul grupei a 5-a, Danemarca. Nordicii au câştigat cu scorul de 3-1 (Sisto 10, Igvarsten 35 din 11 m şi 30 – […]