Finanțări nerambursabile de 400 de milioane de euro prin Programul Start-Up Nation ediția 2024

Date:

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, în colaborare cu Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene, pregătesc o nouă ediție a programului Start-Up Nation, finanțată în cea mai mare măsură din fonduri comunitare!

Cea de-a IV-a ediție a proiectului de succes de susținere a antreprenorilor români va fi lansată în luna mai și presupune finanțări din fonduri externe nerambursabile în valoare de aproximativ 400 milioane de euro, acordate prin Programul Educație și Ocupare 2021- 2027.

În prezent, echipele tehnice MEAT-MIPE perfectează cadrul legal necesar lansării acestui program pentru stimularea antreprenoriatului românesc și crearea de noi locuri de muncă, cu accent pe educație și training. Astfel, noua ediție Start-Up Nation ar putea aduce o serie de noutăți.

Cursurile de pregătire antreprenorială ar putea să devină condiție de eligibilitate și vor fi desfășurate ca modul în cadrul schemei,
Valoarea alocației financiare nerambursabile ar putea ajunge la 250.000 lei/IMM, acoperind cel mult 90% din valoarea cheltuielilor eligibile din cadrul proiectelor ce urmează a fi depuse, cu obligația creării a minimum două locuri de muncă.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...