Finanţare prin PNDL pentru o şcoală nouă, modernă şi cochetă la Malu cu Flori

0 0

Adevărata apreciere se află în mijlocul unui „Mulţumesc!” spus din suflet. Şi am trăit acest lucru, chiar astăzi, când un edil m-a sunat şi mi-a spus
„Mulţumesc!”.
Recunosc, nu am făcut mare lucru dar a contat. În luna ianuarie 2019, echipa TV Partener prezenta situaţia critică cu care administraţia locală de la Malu cu Flori, condusă de edilul Ion Constantin se confruntă: Şcoala Malu cu Flori unde 180 de elevi învaţă în două schimburi, în doar patru clase, cancelaria transformată în sală de curs pentru clasa zero, iar profesorii au cancelaria pe holul unităţii şcolare. Trist dar adevărat.
Chiar dacă administraţia locală a bătut pe la toate uşile nimeni nu a considerat această investiţie o prioritate. Edilul Ion Constantin a continuat demersurile în tot acest timp şi a fost încrezător că într-o bună zi va primi finanţare pentru o şcoală nouă şi modernă.
Echipa TV Partener nu a rămas indiferentă la acest subiect şi a prezentat în repetate rânduri situaţia şcolii de la Malu cu Flori atât preşedintelui CJ, Alexandru Oprea care s-a ajnga-jat public că va căuta soluţii rapide pentru rezvolvarea problemei, dar şi parlamentarilor PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia şi Corneliu Ştefan, care nu au stat indiferenţi şi au făcut interpelări dar şi discuţii cu ministrul Dezvoltării.
Şi iată că astăzi, după un efort comun şi susţinut, vorbim concret, despre o finanţare prin PNDL pentru o Şcoală nouă la Malu cu Flori. Vestea ne-a fost dată de preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea şi reconfirmată de edilul Ion Constantin. Vorbim de o finanţare prin PNDL în valoare de 2.762.301.00 lei. Zilele acestea se va semna şi contractul de finanţare.
Este de reţinut un citat „În şcoală, eşti învăţat o lecţie şi apoi primeşti un test. în viaţă, primeşti un test care te învaţă o lecţie” (Tom Bodett)

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Articol unic - Se convoacă Consiliul Judeţean Dâmboviţa, la iniţiativa preşedintelui consiliului judeţean, în şedinţă ordinară în data de 17.09.2019, ora 14.00, care se va desfăşura în "Sala Unirii" a sediului administrativ

Articol unic – Se convoacă Consiliul Judeţean Dâmboviţa, la iniţiativa preşedintelui consiliului judeţean, în şedinţă ordinară în data de 17.09.2019, ora 14.00, care se va desfăşura în „Sala Unirii” a sediului administrativ, având următoarea ordine de zi: 1. Proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Judeţean Dâmboviţa nr. […]