Finanţare de 4,2 milioane de euro pentru dezvoltarea zonei Romlux

Potrivit primarului Cristian Stan, a fost aprobat la finanţare din fonduri europene, alocate prin Programul Operaţional Regional, un proiect cu o valoare de 4,2 milioane de euro. Aplicaţia propusă de municipalitate se referă la dezvoltarea comunităţii din Cartierul Romlux, unde urmează să fie implementate măsuri de integrare socială şi educaţională. Vor fi reabilitate reţelele de utilităţi dar şi locuinţele pentru aproape 200 de persoane.
Primarul Cristian Stan a precizat că este în lucru un proiect similar dar la scară mai mare, care vizează cartierele Prepeleac şi Matei Voievod, unde vor fi investiţii majore la infrastructură, şi continuarea dezvoltării Cartierului Priseaca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Noua şefă a femeilor liberale din Dâmboviţa este Aritina Mihai

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc Comitetul de Coordonare Judeţean al Organizaţiei Femeilor Liberale Filiala Dâmboviţa, pentru alegerea noului Birou Politic Judeţean al OFL. La eveniment au participat 165 de femei liberale din judeţul Dâmboviţa, cărora li s-au alăturat Marius Caraveţeanu, preşedintele PNL Dâmboviţa, secretarul general, prim-vicepreşedinţii Biroului Politic […]