Finalizarea Centrului Medical și a atelierelor pentru liceu în comuna Băleni 

Date:

Administrația locală a reușit să finalizeze construcția Centrului Medical și a atelierelor destinate liceului, după întâmpinarea unor dificultăți pe parcursul implementării.

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a efectuat o vizită de lucru la noul Centru Medical din Băleni, subliniind importanța investițiilor în curs de desfășurare în zonă. De asemenea, CJ Dâmbovița are planuri pentru o investiție majoră în viitorul apropiat: construcția unei centuri ocolitoare pentru comuna Băleni.

” Felicitări tuturor celor implicați în bunul mers al celor două proiecte. Pe de altă parte, mă bucur că, pe lângă investițiile primăriei Băleni, în mandatul meu de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, administrația județului a susținut financiar proiecte importante pentru comună: 

– Modernizarea DJ711 Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca, în lungime de 19,35 km. Lotul a fost recepționat, iar valoarea a fost de 60.000.000 de lei, TVA inclus.

– Prin PJDL, contribuim la amenajarea șanțurilor și a podețelor de pe Șoseaua Nucetului. Asigurăm aproximativ 500.000 de lei din valoarea totală de 1.120.000 de lei. 

-Avem în licitație publică achiziția unui microbuz electric sau hibrid, 8+1 sau 16+1, pentru copiii navetiști din Băleni. 

 Dezvoltarea județului Dâmbovița este un efort de echipă, iar toate aceste investiții sunt confirmarea faptului că facem acest lucru.”, a transmis președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan .

Clădirea Centrului Medical de la  Băleni a fost construită de la zero, primarul Florea Mușat mai are de lucru la capitolul privind asigurarea utilităților, de mai bine de un an se așteaptă avizele de la instituțiile abilitate.

O altă etapă importantă este cea de punere  în funcțiune a Centrul Medical, edilul Florea Mușat a spus că primăria oferă spațiul, iar medicii interesați sau clinicile private interesate să vină cu dotări și specialiști pe zona de recoltare analize,  investigații medicale, dar și servicii stomatologice. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

BACALAUREAT 2024: Elevii vor susține în câteva zile  probele de competențe

Elevii vor susține în câteva zile  probele de competențe. Candidații...

Cardurile de alimente vor fi alimentate cu o nouă sumă de 250 de lei

Încărcarea cardurilor de alimente(tichete sociale) cu o nouă tranșă...