Published On: mie, feb. 26th, 2020

Final de carieră pentru trei subofiţeri de la ISU „Basarab I” Dâmboviţa

nichiduta.ro

La sediul inspectoraului a fost organizată festivitatea de trecere în rezervă, cu drept de pensie, a încă 3 subofiţeri din cadrul ISU „Basarab I” Dâmboviţa, fiind vorba despre plutonier adjutant şef Rădulescu Daniel şi plutonier adjutant şef Toma Dan-Lucian de la Detaşamentul de Pompieri Pucioasa şi plutonier adjutant şef Stănescu Constantin de la Detaşamentul de Pompieri Găeşti.
Pe timpul activităţii desfăşurate în cadrul instituţiei, cele 3 cadre s-au remarcat prin profesionalism, devotament şi implicare, îndeplinind cu succes misiunile încredinţate.
Cu ocazia pensionării, în semn de apreciere a întregii activităţi profesionale desfăşurate, inspectorul şef le-a acordat Diploma de apreciere şi Placheta onorifică.
A fost un moment plin de emoţie pentru toţi cei prezenţi, care i-au felicitat pe noii pensionari pentru activitatea desfăşurată, urându-le multă sănătate, linişte sufletească şi împliniri alături de cei dragi.
Felicitări pentru întreaga carieră şi pensie cât mai lungă!

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro