Final de carieră pentru trei subofiţeri de la ISU „Basarab I” Dâmboviţa

0 0

La sediul inspectoraului a fost organizată festivitatea de trecere în rezervă, cu drept de pensie, a încă 3 subofiţeri din cadrul ISU „Basarab I” Dâmboviţa, fiind vorba despre plutonier adjutant şef Rădulescu Daniel şi plutonier adjutant şef Toma Dan-Lucian de la Detaşamentul de Pompieri Pucioasa şi plutonier adjutant şef Stănescu Constantin de la Detaşamentul de Pompieri Găeşti.
Pe timpul activităţii desfăşurate în cadrul instituţiei, cele 3 cadre s-au remarcat prin profesionalism, devotament şi implicare, îndeplinind cu succes misiunile încredinţate.
Cu ocazia pensionării, în semn de apreciere a întregii activităţi profesionale desfăşurate, inspectorul şef le-a acordat Diploma de apreciere şi Placheta onorifică.
A fost un moment plin de emoţie pentru toţi cei prezenţi, care i-au felicitat pe noii pensionari pentru activitatea desfăşurată, urându-le multă sănătate, linişte sufletească şi împliniri alături de cei dragi.
Felicitări pentru întreaga carieră şi pensie cât mai lungă!

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19 (coronavirus) şi în Dâmboviţa

Până în acest moment nu există nici un cetăţean român contaminat cu virusul cunoscut publicului larg sub denumirea de Coronavirus. Luni seară a avut loc şi o videoconferinţă cu prefecţii şi Comitetele pentru Situaţii de Urgenţă din întreaga ţară. S-au trasat directive clare şi măsuri concrete de prevenire a răspândirii […]