Final de carieră militară pentru 4 pompieri de la ISU „Basarab I” Dâmboviţa

Începând cu data de 01 februarie 2020, colonel Păunescu Valerică din cadrul Serviciului Logistic, locotenent colonel Marin Daniel din cadrul Inspecţiei de prevenire, plutonier adjutant şef Florea Marius şi plutonier adjutant şef Preda Ion Mugurel din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgovişte, vor trece în rezervă cu drept de pensie.
Pe timpul activităţii desfăşurate în cadrul instituţiei s-au remarcat prin profesionalism, onestitate şi implicare,

îndeplinind cu succes misiunile încredinţate.
Cu ocazia pensionării, celor 4 cadre militare li se conferă placheta şi diploma de apreciere în semn de mulţumire pentru întreaga activitate profesională.
Acum, la finalul carierei lor, colegii îşi exprimă cele mai sincere gânduri de admiraţie şi respect pentru tot ceea ce au realizat în cadrul inspectoratului, urându-le multă sănătate, linişte sufletească şi împliniri alături de cei dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

În anul 2019, pentru 66 copii s-au întreprins demersurile în vederea deschiderii procedurii de adopţie, iar 39 copii au fost adoptaţi

Serviciul management de caz pentru copii din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa, a monitorizat în anul 2019 un număr de 1062 copii cu măsură de protecţie specială la familie, la asistent maternal profesionist. Dintre aceştia, pentru 66 copii s-au întreprins demersurile în vederea deschiderii procedurii […]