Filtre, în tot județul Dâmbovița 

Date:

Pentru siguranţa cetăţenilor, Poliția  acționează în zonele cu aflux mare de public, precum şi pe principalele drumuri naţionale şi autostrăzi, în vederea asigurării unui climat de ordine şi siguranță publică.Polițiștii dâmbovițeni deja au aplicat 984 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 250.000 de lei.Ca măsuri complementare, au fost reținute 63 de permise de conducere, dintre care 27 ca urmare a depășirii regimului legal de viteză și retrase 25 de certificate de înmatriculare.În această perioadă, zilnic, poliţiştii rutieri au acţionat pe drumurile naționale pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea producerii unor evenimente grave, fiind monitorizate, în special, traseele de deplasare dinspre staţiunile turistice.

Polițiștii vor continua acțiunile și în perioada următoare, pentru prevenirea faptelor antisociale și asigurarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii rutieri acționează cu prioritate pentru depistarea celor care depășesc viteza legală, folosind echipamentele din dotarea Poliției Române, pentru supravegherea traficului rutier și măsurarea vitezei de deplasare a autovehiculelor.

Respectarea indicațiilor polițiștilor și celorlalți reprezentanți ai autorităților nu este opțională și contribuie la siguranța tuturor.

Celor care în aceste zile revin acasă, le recomandăm să conducă prudent, cu viteză adaptată condițiilor meteo-rutiere și să ia periodic pauze de la condus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Un parc fotovoltaic va asigura în mare parte consumul public de energie electrică din  Târgoviște!

 În ultima  ședință de consiliu local, a fost aprobat...

Formarea profesioniștilor din educația timpurie, cu  finanțare prin PNRR

S-a lansat apelul de proiecte „Formarea profesioniștilor din educația...

Comunitatea din Mănești are în patrimoniu, o nouă investiție în domeniul educațional, noua Școală Drăgăești-Pământeni

Investiția în educație înseamnă investiție în viitorul comunității. S-a inaugurat...