FILMUL DESPRE CALIFICAREA NAȚIONALEI LA EURO 2024, DIFUZAT ȘI LA TÂRGOVIȘTE

Date:

Spectatorii vor descoperi cele mai interesante momente din aproape 1.000 de minute de video, reprezentând cele 10 partide disputate de România în 2023, dar mai ales imagini exclusive din vestiarul și din cantonamentul tricolorilor, precum și interviuri speciale și multe alte surprize, toate selectate dintr-un total de 160 de ore de material video.

Pe parcursul preliminariilor, filmările s-au realizat în opt țări de pe două continente, acoperind meciuri și interviuri nu doar în România, ci și în Andorra, Kosovo, Elveția, Ungaria, Italia, Arabia Saudită și Spania, la cluburile unde activează o parte dintre jucători.

O componentă specială a filmului sunt interviurile filmate cu minimum patru camere, având ca protagoniști fotbaliștii tricolori, membrii staff-ului echipei naționale și jurnaliștii care au urmărit parcursul României în preliminarii. Aceste interviuri, în număr de 22, oferă o perspectivă amplă asupra trăirilor și momentelor din spatele sărbătorii trăite împreună.

Pentru prima oară, camera video a intrat cu adevărat în culisele echipei naționale, documentând viața din spatele gazonului și a meciurilor. Filmul include peste 100 de ore de filmări din cantonamentele echipei, din timpul antrenamentelor, al deplasărilor și patru ore de imagini chiar din vestiarul tricolorilor!

Toate filmările sunt prezentate în forma lor naturală, fără nicio dublă trasă, și conțin mărturisiri intime și personale, aducând emoție chiar și celor care nu sunt fani înrăiți ai fotbalului. Filmul îi prezintă pe tricolori așa cum nimeni nu i-a cunoscut până acum, cu mărturisiri sincere ce aduc emoție și ajută publicul să înțeleagă mai bine trăirile unui fotbalist, de la început și până la succes. Cu momente pline de tensiune, dar și zâmbete, spectatorul are ocazia să parcurgă o călătorie intimă în vestiarul tricolorilor și să ia pulsul acestora, chiar “În inima Naționalei”.

Filmul “În inima Naționalei” poate fi vizionat în 70 de cinematografe din 40 de orașe ale țării: Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Brașov, București, Buzău, Constanța, Cluj-Napoca, Deva, Galați, Iași, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Timișoara, Turnu Severin, Sibiu, Onești, Bistrița, Satu Mare, Oradea, Sinaia, Bârlad, Miercurea Ciuc, Toplița, Alexandria, Botoșani, Focșani, Vaslui, Slobozia, Alba Iulia, Craiova, Târgoviște, Galați și Zalău. În plus, filmul este disponibil și în cinematografele din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...