Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici” din Chişinău a concertat în cadrul Zilelor Cetăţii Târgovişte

0 0

Sâmbătă seară, în cadrul Zilelor Cetăţii Târgovişte, melomanii s-au putut delecta cu muzică simfonică.
În Parcul Chindia, zona ruine, a avut loc un Concert de muzică Simfonică, susţinut de Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici” din Chişinău. Publicul numerous a aplaudat la scenă deschisă prestaţia Filarmonicii Naţionale „Serghei Lunchevici” din Chişinău.
Fondată în 1940, în decursul celor circa 75 ani de activitate Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici” a devenit cea mai importantă instituţie de concert din Republica Moldova desfăşurând o amplă activitate în diverse direcţii: muzica academică, populară, muzica uşoară şi jazz.
Filarmonica Naţională „S.Lunchevici” are printre obiective valorificarea la cel mai înalt nivel a tezaurului muzical universal, propagarea artei muzicale contemporane, familiarizarea publicului meloman cu creaţia formaţiilor şi interpreţilor muzicii populare, de estradă, jazz, educarea muzical-estetică a generaţiilor tinere.
Succesul Filarmonicii este asigurat la fel şi de conducerea instituţiei, formată din personalităţi marcante din R.Moldova ce posedă abilităţi şi competenţe profesionale solide şi o bogată experienţă în domeniul administrării şi al managementului artistic.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Respect şi consideraţie pentru vârsta a IlI-a

Potrivit unei frumoase tradiţii, la momente festive sunt premiate cuplurile de aur ale Târgoviştei, exemple de urmat pentru generaţiile mai tinere. Aşa s-a întâmplat şi vinerea trecută, când au primit diplome, flori şi cadouri 29 de cupluri care au împlinit cinci decenii de căsnicie. Festivitatea a fost găzduită de foaierul […]