„Fiii şi fiicele satelor Colacu, Săbieşti şi Stăneşti”

0 0

Sâmbăta, satul Colacu a îmbrăcat haine de sărbătoare. A fost prima ediţie a sărbătorii „Fiii şi fiicele satelor Colacu, Săbieşti şi Stăneşti” şi cu siguranţă, administraţia de la Răcari, condusă de edilul Marius Caraveţeanu, va menţine tradiţia mulţi ani de acum încolo.
A fost multă emoţie sâmbătă, în Colacu, a fost multă bucurie, când cei care nu s-au revăzut demult, s-au îmbrăţişat şi au început să depene amintiri. Punctul de întâlnire a fost la Stadionul „Vasile Niţă” din Colacu. Acolo, într-o atmosferă de sărbătoare a fost primit cu tradiţionalul colac, edilul Marius Caraveţeanu.
Sărbătoarea „Fiii şi fiicele satelor Colacu, Săbieşti şi Stăneşti” a continuat cu o serie de competiţii sportive. Tradiţionalul concurs de ciclism care are loc la Răcari. Edilul Marius Caraveţeanu şi concurenţii, de la cel mai mic până la cel mai mare, au străbătut tot satul Colacu şi au făcut un popas la Sediul administrativ Bălăneşti, după care a urmat returul la Stadionul „Vasile Niţă” din Colacu.
Nu au lipsit din program concursul şi demonstraţiile de skandenberg, unde invitatul de onoare a fost Radu Valahu avându-l alături pe răcăreanul Sergiu Tecu, campion naţional de skanden-
berg.

Sportul a fost la el acasă şi nu au lipsit meciurile de fotbal pe categorii, dar şi meciul de fotbal Old Boys Colacu-Ghimpaţi. Au fost acordate premii personalităţilor localităţii, dar şi câştigătorilor competiţiilor sportive. Ziua plină de întâmplări frumoase în Colacu a fost continuată cu un spectacol de muzică populară şi uşoară susţinut de artişti locali, Formaţia Talisman, Irina Loghin.
La Colacu a fost zi plină de bucurie, cu multă încărcătură emoţională la care cei prezenţi au petrecut minunat şi au trăit momente deosebit de frumoase.
Evenimentul de la Colacu, se încadrează în acţiunile dedicate Anului 2019, Anul Omagial al satului românesc în Patriarhia Română.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative a Universităţii "Valahia" a fost gazda Sesiunii anuale de comunicări ştiinţifice studenţeşti "Norme, valori şi repere contemporane în societatea românească"

Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative a Universităţii „Valahia”, din Târgovişte pe parcursul a două zile a găzduit Sesiunea anuală de comunicări ştiinţifice studenţeşti „Norme, valori şi repere contemporane în societatea românească”, un eveniment cu tradiţie, care de 15 ani se organizează fără întrerupere. Sesiunea Anuală de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti […]