Published On: mar, sept. 24th, 2019

Festivitate de premiere a absolvenţilor de nota 10

nichiduta.ro

Prin Hotărâre de Guvern, la sfârşitul lunii august s-a aprobat acordarea de stimulente financiare în valoare de 1000 de lei fiecărui absolvent al clasei a VlII-a care a obţinut media 10 la Evaluarea Naţională 2019 şi în valoare de 3000 de lei fiecărui absolvent de liceu care a obţinut media 10 la examenul naţional de Bacalaureat, în sesiunea iunie-iulie 2019.
În consecinţă, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâm-boviţa au fost înmânate premiile celor şapte absolvenţi de clasa a VIII-a(patru din municipiul Târgovişte, unul din municipiul Moreni şi doi din oraşul Găeşti) şi singurei absolvente de liceu care a promovat examenul de bacalaureat cu nota maximă.
Elevii care au obţinut media maximă la examenul de evaluare naţională 2019 sunt:
– Bănică Horia Andrei de la Şcoala Gimnazială „Coresi” Târ-govişte,
– Dinu Antonia Teodora de la Colegiul Naţional „Constantin Cara-bella” Târgovişte,
– Forausberger Teodor Andrei de la Şcoala Gimnazială „Coresi” Târ-govişte,
– Lupu Ana-Maria-Raluca de la Colegiul Naţional „Vladimir Streinu” Găeşti
– Manole Medeea Maria de la Colegiul Naţional „I.L Caragiale” Moreni
– Marinescu Karina Maria de la Şcoala Gimnazială „Şerban Cioculescu” Găeşti
– Mănguţă lasmina Maria de la Colegiul Naţional „Constantin Cara-bella” Târgovişte.
Singura absolventă de 10 la examenul de Bacalaureat de anul acesta este Stoica Ramona Andreea şi a absolvit Colegiul Naţional „lenăchiţă Văcărescu” din Târgovişte.
Premierea a fost făcută de inspectorul şcolar general, prof. Cristina Stroe, în prezenţa părinţilor şi dascălilor care au avut o contribuţie important la obţinerea rezultatelor absolute deosebite.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro