Festivalul Național Dragobete Morenete a ajuns la a VIII-a ediție

Date:

La Moreni tradiția merge mai departe iar weekendul acesta va fi dedicat folclorului autentic, de calitate.Sâmbătă și duminică, municipiul Moreni va fi gazda celei de a VIII-a ediții a Festivalului Național de Arte și Tradiții Populare Dragobete Morenete – un festival reper în activitățile naționale de profil. 
Potrivit organizatorilor- Primăria Moreni, Clubul Copiilor și Școala Art Canto Morena, la  ediția din acest an vor fi prezenți la Moreni peste 300 de participanți din țară pe secțiunile și categoriile din concurs: soliști vocali, soliști instrumentiști, ansambluri folclorice, grupuri și dansuri folclorice.
Invitații speciali ai acestui an sunt membrii Ansamblului Țărăncuța din Bardar, Republica Moldova – care de altfel au mai fost alături de morenari în anul 2018 la Centenarul Marii Uniri.
 De asemenea, artişti de renume ne vor aduce portul popular şi ne vor readuce melodiile tradiţionale neamului nostru românesc din țară și de peste Prut în cadrul acestui eveniment de păstrare şi promovare a autenticităţii şi unicităţii tuturor românilor.
Festivalul se va desfășura în Sala de Festivități a Școlii Gimnaziale nr. 3 Moreni și este organizat de Clubul Copiilor Moreni și Școala Art Canto Morena cu sprijinul financiar al Primăriei municipiului Moreni și al Ministerului Educației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A pierdut controlul mașinii și a ajuns în șant

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

 Incendiu produs la o casă în satul Urziceanca, comuna Ciocănești 

Detașamentul de Pompieri Titu a intervenit cu o autospecială...

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii dâmbovițeni 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit în...

Falșii consultanți de investiții!

Ai decis să intri în lumea investițiilor și vrei...