Festivalul „AnimaŢie” la Târgovişte

A devenit tradiţie la Târgovişte . Festivalul „AnimaŢie” este sărbătoarea copiilor şi a tuturor celor care îşi doresc să se bucure de copilărie, prin activităţi distractive, educative şi multă voie bună.
1 şi 2 iunie 2019 înseamnă celebrarea copiilor şi a ideii de copilărie.
La Târgovişte, în Piaţa Mihai Viteazul au avut loc, în ambele zile, ateliere de joacă şi de creaţie, concursuri, numeroase momente artistice pregătite de elevi ai şcolilor târgoviştene şi ai şcolilor de dans recunoscute deja în oraş. „Festivalul „AnimaŢie” este organizat de Teatrul Tony Bulandra cu susţinerea Primăriei şi a Consiliului Local Târgovişte.
Administraţia târgovişteană şi-a dorit să răspundă prin acest festival nevoilor micilor spectatori de cunoaştere a basmelor şi poveştilor tradiţionale, de miraculos şi, nu în ultimul rând, de a fi chiar ei înşişi pe scenă. Prima zi a Festivalului „AnimaŢie” de la Târgovişte, eveniment dedicat Zilei Internaţionale a Copilului, s-a încheiat la ceas de seară, într-o notă de înaltă ţinută cu momente artistice, dansuri şi cântece cu şi despre copii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare