Fermierii mai au câteva zile la dispoziţie pentru solicitarea subvenţiei la motorină

0 0

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură primeşte, în luna aprilie 2021, cererile pentru ajutorul de stat prin rambursare a diferenţei de acciză pentru motorina utilizată în agricultură, trimestrul I/2021.
Cererile trimestriale de solicitare a ajutorului de stat, se depun însoţite de o situaţie centralizatoare privind cantităţile de motorină achiziţionate şi de copiile facturilor/bonurilor fiscale de achiziţie.
Dintre cei 440 de fermieri care au obţinut accord favorabil pentru finanţare au solicitat sprijin pentru motorină utilizată în agricultură în primul trimestru al anului 90 de fermieri.
Precizăm că facturile se pot ataşa pentru sprijin în oricare dintre perioadele de solicitare, indiferent de trimestrul de achiziţie.
Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenţei dintre acciza standard şi acciza redusă pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricultură.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CHINDIA, TREI VICTORII LA RÂND, FĂRĂ GOL PRIMIT. Chindia Târgovişte - Poli Iaşi 2-0 (1-0)

Stadion: Municipal (Buzău). A marcat: D. Florea (min. 41, 80)Chindia Târgovişte: Aioani – Căpuşă, lacob, Celea, Dinu – Neguţ (Cherchez ’85), Raţă, Dulca, Dumitraşcu (Yameogo ’90+1) -Popa (Berisha ’90+1), Florea (Costea ’84). Antrenor: Emil Săndoi Poli Iaşi: Brănescu – Onea, Popa (Flores ’53), Baxevanos, Buşu – Iriondo, Acosta -Mensah, Vanzo, […]