Femeia Antreprenor 2024- granturi maxime de 200000 de lei

Date:

Programul național de susținere a mediului de afaceri „Femeia antreprenor” va continua și anul acesta, a anunțat Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) și va beneficia de o finanțare de 200 mil. RON (aprox. 40 mil. EUR)

Grantul maxim va fi de  200.000 RON / proiect (aprox. 40.000 EUR / proiect) cu co-finanțare de  minim 5%.

Noua ediție a programului „Femeia antreprenor” va fi lansată în perioada următoare de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT), ca parte a strategiei autorităților de a impulsiona dezvoltarea mediului de afaceri din țara noastră.

Spre deosebire de Start-up Nation, programul „Femeia Antreprenor 2024” va avea o grilă de punctaj strictă, unde vechimea calității de acționar în firmă, valoarea contribuției la investiție, durata menținerii locului de muncă, societatea să fie administrată de o femeie sau profitabilitatea business-ului în anii 2021 și 2022 vor fi esențiale pentru un punctaj cât mai ridicat, astfel că accesul la finanțare va fi ceva mai riguros.

Condiție pentru a putea accesa fonduri nerambursabile prin programul Femeia Antreprenor în 2024 este ca aplicantul să obțină cel puțin 50 de puncte, conform grilei pusă la dispoziție de autorități, dar este concurență foarte mare, ceea ce recomandă proiecte cu punctaj maxim, de 100 de puncte, pentru a putea spera la finanțare.

Competiția pe programele de finanțare puse la dispoziție de autorități s-a acutizat în ultimii ani, iar experiența pe fonduri a arătat că un proiect complet și cu punctaj care tinde spre maxim are șanse mult mai mari, indiferent de complexitatea lui sau inovația pe care ar putea să o aducă pe piață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

SMS-uri false date în numele Poștei Române

 Poșta Română avertizează că se dau SMS-uri false în...

Cea de-a 44-a ediție a concursului național ”Educație Rutieră – Educație pentru viață” la Târgoviște

Concursul național ”Educație Rutieră – Educație pentru viață”, organizat...

APIA va finaliza plățile restante până pe 16 octombrie

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) depune...

Regres în turismul dâmbovițean

Datele communicate de Direcția Județeană de Statistică pentru luna...