Published On: mie, sept. 18th, 2019

FEDERAŢIA DE TENIS, APEL LA CLUBURI PENTRU NAŢIONALELE DE SENIORI

Cluburile de tenis afiliate la Federaţia Română de Tenis, care doresc să participe la Campionatul Naţional pe Echipe Seniori M+F 2019 (30 septembrie – 6 octombrie 2019, Centrul Naţional de Tenis – Bucureşti) trebuie să înscrie şi să nominalizeze echipele până în data de 23 septembrie 2019.
Se vor folosi formularele special concepute pentru acest lucru şi care se pot descărca de mai jos. Nominalizarea întregului lot de jucatori care ar putea juca la momentul desfasurarii Campionatului National pe Echipe trebuie făcută în acelaşi timp cu înscrierea.
Important – înscrierea trebuie să fie însoţită de dovada plăţii taxei de înscriere (200 de lei/echipă), cât şi de actele necesare fiecărui protocol de colaborare dorit şi dovada plăţii taxei pentru fiecare protocol de colaborare (500 de lei/protocol). Aceste taxe se plătesc către Federaţia Română de Tenis, în următorul cont deschis la BRD: RO80 BRDE
410S V198 8612 4100.
Un jucător nu poate avea acord de colaborare dacă este legitimat la un club care participă în respectivul campionat. De asemenea, jucătorii transferaţi după termenul limită de înscriere (23 septembrie 2019) nu pot participa la Campionatul Naţional pe Echipe Seniori M+F 2019, iar documentele de protocol de colaborare încheiate după termenul limită de înscriere nu sunt valabile.
Termenul limita de retragere este 25 septembrie 2019. Taxa de participare nu va fi returnată în cazul retragerii din campionat a unei echipe după termenul limită de retragere.
Formularele de înscriere şi nominalizare trebuie trimise pe adresa de e-mail competitii@frt.ro până la data limită de înscriere (23 septembrie 2019). Nu vor fi acceptate înscrieri după data limită. Componenţa fiecărei echipe este de minim 5 jucători, maxim 9 jucători, un capitan nejucător, iar fiecare echipă poate avea în componenţă doi jucători cu acord de colaborare.
Un club poate sa înscrie mai multe echipe. Prioritatea de acceptare în competiţie a echipelor este dată de suma clasamentului jucătorilor din acea echipă. Echipele care au prioritatea 2 sau mai mică vor fi acceptate in competiţie în limita locurilor disponibile pe tablou. Acceptarea echipelor se va face pe baza clasamentului valabil la data limită de înscriere.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>