FEDERAŢIA A CONDAMNAT CSM-UL!

Mihai ROŞOIU
0 0

voleiCu 24 de ore înainte de disputarea meciului decisiv din semifinalele Diviziei A1 de volei feminin dintre Ştiinţa Bacău şi CS Municipal Târgovişte, oficialii federaţiei de specialitate au făcut o gafă impardonabilă, numai bună pentru a da apă la moară celor care spun, de mai multă vreme, că echipa lui Florin Grapă este foarte iubită de forul central al voleiului românesc.
În ciuda faptului că nimeni nu cunoaştea rezultatul meciului 5 al semifinalei, oamenii care decis soarta acestui sport au hotărât ca finala să se joace între Blaj şi Bacău, acestea fiind, probabil, preferatele federaţiei.
În aceste condiţii, nu înţelegem de ce echipa noastră a fost nevoită să tragă din greu pentru a se ridica la nivelul unei semifinale… De asemenea, nu pricepem de ce federaţia a fost neiertătoare cu CS Municipal, iar când vine vorba de propriile greşeli nu ia nicio măsură, deşi gafele făcute de angajaţii săi ar trebui prezentate în mai multe episoade. Singurul lucru benefic pentru echipa noastră după această „premoniţie” federală este acela că ştie ce o aşteaptă pe terenul campioanei. Cu siguranţă că Ştiinţa va merge mai departe după „ordinul”FRV transmis subliminal pe site-ul oficial. Arbitrii şi observatorul jocului au primit tema şi, cu siguranţă, vor face totul pentru a-şi mulţumi superiorii.
Meciul al cincilea dintre Ştiinţa Bacău şi CSM Târgovişte s-a jucat aseară, după închiderea ediţiei.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Semnificaţia Duminicii Floriilor

Ortodocşii prăznuiesc poimâine Floriile sau Duminica Stâlpărilor, cea mai importantă sărbătoare care vesteşte Paştele, rememorând intrarea lui lisus în Ierusalim şi sărbătorindu-i, totodată, pe cei cu nume de flori. Duminica Floriilor sau a Stâlpărilor (ramurile de palmier sau finic, cu care a fost întâmpinat lisus la intrarea în Ierusalim, n.r.) […]