FC Zagon – FC Municipal Târgovişte 1-0 (0-0)

Mihai ROŞOIU
0 0

fcmMunicipal Târgovişte a ratat şansa de a opri Zagonul de a deveni liderul seriei a şasea. Contra formaţiei din Covasna, Costel Diaconu a făcut mai multe modificări în primul 11. În primul rând, în centrul apărării a fost trecut Adi Gâldău, în vreme ce pe banda dreaptă a defensivei a evoluat Anghel. Accidentarea lui Cernea l-a obligat pe tehnicianul dâmboviţenilor să improvizeze, iar alegerea sa pentru postul de fundaş stânga a fost Daia. În aceste condiţii, în prima garnitură şi-au făcut loc Mândru, Leţu şi francezul Axel, aflat la debut în trupa roş-albastră.
Modificările importante din echipă nu au înrăutăţit jocul Municipalului, care în multe momente a reuşit să ţină piept noului lider din C6. Totuşi, experienţa unei echipe din Covasna mai mult decât interesantă şi-a spus cuvântul, iar punctele s-au dus în contul gazdelor de sâmbătă: „Am pierdut în faţa unei adversare puternice, dovadă şi locul ocupat în clasament. Regret că n-am putut scoate un punct, dar au fost mai mulţi factori care au condus la acest rezultat. Nici arbitrii nu au judecat aşa cum trebuia câteva faze destul de importante, dar am început să ne obişnuim cu astfel de situaţii”, a spus Diaconu la finalul jocului.
Formula folosită de tehnicianul aregeşean în meciul cu Zagon a fost: Bica-Anghel, Coman, Gâldău, Daia (Banu) – Popa, Timofte, Mândru (Enescu), Dragnea -Leţu, Axel.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Piaţă de gros modernă la Lunguleţu

O investiţie exclusiv privată a venit să dea o notă civilizată comerţului en-gros cu cartofi şi varză de toamnă, la Lunguleţu. Chiar dacă mai pot fi văzuţi producători cu remorci şi căruţe pline ochi cu marfă, pe marginea DN 7, cei mai mulţi dintre aceştia aleg să îşi aştepte clienţii […]