FC ANINOASA SE REUNEŞTE PE 22 IANUARIE

Mihai ROŞOIU

FC Aninoasa a definitivat în această săptămână programul de pregătire pentru perioadă de iarnă. Conducerea tehnică a stabilit ca reunirea lotului să aibă loc pe 22 ianuarie, la propria bază sportivă.
După reunire, pentru jucătorii antrenaţi de Cristian Bălaşa va urma o serie de antrenamente pe plan local pentru readaptarea la efort, iar apoi se va continua cu un program de pregătire în care vor fi incluse mai multe meciuri amicale. Aninoasa va disputa până la reluarea campionatului şase partide de verificare, cunoscându-se deja patru dintre adversari.
Primul amical va fi împotriva juniorilor A de la CSŞ Târgovişte (7 februarie), iar ultimul va fi în compania colegei de serie Petrolul Ploieşti (24 februarie). Adversarii din zilele de 14 şi 17 februarie se vor afla în perioda imediat următoare. De asemenea, în această iarnă, din cauza posibilităţilor financiare reduse, jucătorii echipei din apropierea Târ-goviştei nu vor putea efectua un cantonament centralizat.
Programul meciurilor amicale din această iarnă pentru FC Aninoasa 7 februarie – CSŞ Târgovişte (jun. A); 10 februarie – CS Blejoi; 14 februarie – adversar necunoscut; 17 februarie – adversar necunoscut; 21 februarie – ACS Unirea Bascov; 24 februarie – Petrolul Ploieşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Antrenorul dâmboviţean al Petrolului Ploieşti şi-a fixat programul din pauza competiţională ROMICĂ CIOBANU ARE MAI MULTE "AMICALE" CU ECHIPELE DIN DÂMBOVIŢA

Petrolul şi-a stabilit, in mare parte, coordonatele perioadei de pregătire din această iarnă. Înaintea reluării campionatului Ligii 3, din care are ca obiectiv promovarea, gruparea ploieşteană va efectua doua stagii centralizate şi va susţine nouă jocuri amicale, lista partenerilor de întrecere nefiind încă stabilită în totalitate, informează liga2.ro Reunirea echipei […]