FC Aninoasa dă semne că şi-ar putea reveni Cristi Bălaşa şi Cristi Mitrea sunt „doctorii” care ştiu ce operaţii să facă

A.l.

FC Aninoasa s-a reunit la baza proprie de la stadionul Comunal, vineri, 14 iulie. Datorită faptului că bugetul a scăzut foarte mult, unii jucători, de comun acord cu conducerea, Bărboiu, Cernea, A. Ştefan, Ene, Huţuşoru, Enescu, T. Calofir, Neguţ, Neacşu, Dedu, Roşciugă, au părăsit gruparea din Aninoasa. Şi alţi jucători vor să plece spre zone mai bune.
În ciuda acestor plecări, programul echipei din Aninoasa decurge normal. Lotul s-a întărit cu: I. Radu (Gura Şuţii), Blas (Bradul Moroieni), Năstase şi Matei (Chindia juniori). Este posibil să vină şi alţi jucători cu care oficialii Aninoasei sunt în discuţii. Este nevoie de jucători muncitori, serioşi, îndrăzneţi care să ştie şi fotbal.
Lotul este alcătuit în acest moment din: Priseceanu, Bicher -V. Nicolae, Marina, Pahonţu, Călinescu, Rusu, Dinu, Grigorescu, I. Maican, Coman, Neaga, Radu, Blas, Năstase, Matei.
Vineri, FC Aninoasa trebuia să joace cu Chindia Târgovişte, dar meciul a fost anulat. Ieri, trupa antrenată de Cristi Bălaşa a disputat primul amical al verii cu Chindia juniroi. Meciul s-a disputat la Aninoasa.
Partida cu Metaloglobus Bucureşti, programat pe 22 iulie, a fost programat pentru sâmbătă, 29 iulie. Vor mai fi încă 3-4 meciuri amicale. Pe 17 august este programată vizita medicală.
În ultimele etape ale sezonului trecut, FC Aninoasa a fost suverindă. Acum, părăsită de mulţi jucători şi cu un buget mic, pare apatică. Dar antrenorul, Cristi Bălaşa şi preşedintele, Cristi Mitrea, sunt doctorii care ştiu ce operaţii să facă. FC Aninoasa dă semne că şi-ar putea reveni.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Olimpicii Ulmi (fosta Inter Viişoara) a luat locul de L4 de la Dentaş Mulţi jucători de la Tărtăşeşti vor juca la Răcari

În această lungă vară fierbinte, Dentaş Tărtăşeşti a aruncat prosopul şi s-a desfiinţat. Mulţi jucători s-au dus la Răcari (Liga a 5-a, Onoare). Fostul preşedinte de la Dentaş, Daniel Micu, va ocupa postul de organizator de competiţii la Unirea Răcari. Preşedintele este Ion „Fildeş” Tătulescu, care a revenit curând din […]