FĂRĂ PERMIS Şl SUB ABURII ALCOOLULUI

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Mătăsaru au oprit, în trafic, un autoturism condus de un bărbat din localitatea Puţu cu Salcie. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Totodată, în cursul nopţii trecute, poliţiştii de la Poliţia Municipiului Târgovişte au surprins un bărbat care conducea un autovehicul pe strada Tudor Vladimirescu din localitate, deşi se afla în stare de ebrietate. Fiind testat cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste limita legală de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, însă a refuzat prelevarea de mostre.
Pe numele celor doi, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Teatrul Tony Bulandra Târaoviste "Dor de Eminescu"

Teatrul Tony Bulandra începe anul 2019 cu două evenimente de mare valoare: Spectacolul de muzică şi poezie Dor de Eminescu cu Ion Caramitru şi Aurelian Octav Popa – luni, 14 ianuarie, ora 20:00 şi Concertul Extraordinar al Corului Regal, sub bagheta dirijorului Andrei Stănculescu şi concertând pentru prima oară în […]