Fără permis și cu un autoturism care avea montate plăcuțe cu număr de înmatriculare atribuite unui alt autovehicul

0 0

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat un bărbat 44 de ani, din Dragomirești, în timp ce conducea, pe DN 72, în afara localității Priseaca, un autoturism ce ar fi avut montate plăcuțe cu număr de înmatriculare atribuite unui alt autovehicul.
Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere, iar autoturismul condus de acesta era radiat din circulație, din anul 2019, de către autoritățile din Germania.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.
„Respectați-vă partenerii din trafic! Mare atenție la pietoni și bicicliști”.
Recomandări:

  • Înainte de a porni la drum, asigurați-vă că parbrizul, geamurile laterale și luneta vă oferă o vizibilitate foarte bună. Este nece
  • sar ca ștergătoarele și instalația de climatizare să funcționeze perfect.
  • Asigurați-vă temeinic înainte de efectuarea oricărei manevre în trafic!
  • Păstrați o distanță mai mare față de autovehiculul din față astfel încât să puteți opri în siguranță, în situația în care acesta încetinește sau oprește subit. Nu frânați brusc!
  • În condițiile unui trafic aglomerat, precipitațiile pot determina apariția unor blocaje rutiere temporare. Păstrați-vă calmul, nu uitați de politețea rutieră și nu blocați intersecțiile! Nu vă angajați în depășirea unei coloane de autovehicule!
  • Nu îngreunați traficul și nu obstrucționați vizibilitatea prin opriri sau staționări în locuri nepermise.
  • În cazul rămânerii în pană, pe timp de ploaie, triunghiurile de presemnalizare trebuie așezate la o distanță mai mare de autovehicul.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Avertisment al pompierilor la începutul sezonului rece

Salvatorii spun că această perioadă aduce o creștere a incendiilor produse în gospodării și îi îndeamnă pe cetățeni să fie precauți.Recomandări privind exploatarea instalațiilor electrice: Nu folosiți instalații și/sau aparate electrice cu defecțiuni sau improvizații. Nu suprasolicitați rețeaua electrică prin folosirea simultană a mai multor receptori. Nu lăsați nesupravegheate aparatele […]