FĂRĂ ECHIPE DÂMBOVIŢENE ÎN ETAPA A IV-A A CUPEI ROMÂNIEI

Mihai ROŞOIU
0 0

Marţi şi miercuri sunt programate meciurile din cadrul turului 4 al Cupei României, rundă în care vor intra restul de 11 echipe din Liga 2 care nu au participat în tururile anterioare.
Din sezonul 2020-2021 al fazei naţionale a Cupei României, au intrat în vigoare o serie de modificări legate de regula de vârstă şi regimul suspendărilor stabilite prin decizia de Comitet Executiv din data de 1 octombrie 2020. Astfel, în partidele în care se întâlnesc formaţii de Liga 2 cu formaţii de Liga 3, în ceea ce priveşte regulile de vârstă ale tinerilor jucători, se vor aplica reglementările de la Liga 3.
ín conformitate cu principiile de desfăşurare ale competiţiilor fotbalistice pentru sezonul 2020-2021, adoptate în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF din data de 18 august 2020, meciurile din cadrul Cupei României care nu se pot disputa din cauza testărilor pozitive pentru COVID-19 nu se pot reprograma.
Până în faza 16-imilor, echipa gazdă are obligaţia asigurării costurilor de organizare, cu excepţia baremurilor de arbitraj, observator de arbitri şi delegat de joc care vor fi suportate în procente egale 50%-50% de către ambele echipe. Echipa gazdă are obligaţia de a achita baremul de arbitraj şi delegat de joc în întregime, echipa oaspete având obligaţia de a achita ulterior către clubul gazdă jumătate din valoare.
Începând cu jocurile din turul patru al competiţiei, brigăzile de arbitri vor include şi al patrulea oficial, în conformitate cu decizia Comitetului Executiv al FRF din 3 octombrie 2019.
Conform articolului 54, punctul 2 din ROAF, jocurile din Liga I, Liga 2 şi Liga 3, campionatul de fotbal feminin, precum şi cele din Cupa României (faza naţională) pot începe numai dacă la teren sunt prezenţi medicul delegat şi medicul echipei gazdă.
ín conformitate cu prevederile articolului 7, alineat c din RSTJF, jucătorii vor trebui să aibă aplicată pe carnetul de legitimare viza medicală acordată de unitatea

medico-sportivă competentă.
Iată programul turului 4 al Cupei României:
Marţi, 20 octombrie, ora 14:30
CS Şoimii Lipova – AFC Ripensia Timişoara
AFC Progresul 1944 Spartac – Fotbal Club Rapid
CSM Slatina – AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele
ACSO Filiaşi – U Craiova 1948 SA ACS Viitorul Şelimbăr – AS FC Universitatea Cluj nu se dispută Miercuri, 21 octombrie, ora 14:30
CSC Sânmartin – ACS Fotbal Comuna Recea
CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – ACS ASU
Politehnica Timişoara
ACS SR Municipal Braşov – AFK
Csikszereda Miercurea Ciuc
ACS Şomuz Fălticeni – ACSM Ceahlăul
Piatra Neamţ
ACS Huşana Huşi – CSM Focşani 2007 ACS Dacia Unirea Brăila – SCM Gloria Buzău
CSA Axiopolis Sport Cernavodă – AFC Farul Constanţa
ACS MostişteaUlmu – AFC Dunărea 2005 Călăraşi
FC Metaloglobus Bucureşti – FC Petrolul Ploieşti
CS Concordia Chiajna – CS Mioveni
CS Viitorul Dăeşti – ACS Viitorul Pandurii
Târgu Jiu

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

BERGODI, RECOMANDARE PENTRU DÂMBOVIŢEANUL MIHĂILĂ

Cristiano Bergodi a recunoscut că italienii l-au sunat pentru a solicita informaţii despre Valentin Mihăilă, fotbalist originar din Finta (Dâmboviţa) pe care l-a antrenat în ultimele şase luni şi despre care a avut doar cuvinte de laudă. „La momentul respectiv, m-au sunat persoane din Italia pentru a mă întreba despre […]