FĂRĂ DÂMBOVIȚENCE ÎN ECHIPA ETAPEI ÎN CAMPIONATUL DE VOLEI FEMININ

Date:

După restanța dintre CSO Voluntari și CSM Târgoviște (3-0), putem stabili echipa rundei cu numărul 16. Capul de afiș a fost disputa dintre CSM Lugoj și Dinamo, câștigată de bănățence cu 3-1. Trei jucătoare lugojence, plus antrenorul Ugljesa Segrt, au intrat în formația etapei. Yelizaveta Ruban este a 9-a oară în ”6-le” ideal, iar Olga Skrypak și Mirta Velikonja bifează și ele noi prezențe.

CSO Voluntari are tot trei reprezentante: Heydi Casanova, Mira Todorova și Diana Vereș. Singura jucătoare din afara axei Lugoj-Voluntari este extrema Rapidului, Eli Uattara.

Extremă: YELIZAVETA RUBAN (CSM Lugoj). Jucătoarea care are, de departe, cele mai multe prezențe în echipa etapei. Extrema Lugojului a reușit 22 de puncte, dintre care trei blocaje. A avut un procentaj de reușită în atac de 40%. Și pe preluare cifre bune pentru Liza, deși Dinamo a servit obsesiv pe ea: 52% recepție pozitivă și 31% excelentă.

Centru: MIRTA VELIKONJA-GRBAC (CSM Lugoj). Deși nu a fost titulară, Mirta a adus un mare plus în echipă în momentul în care a intrat. Aproape toate mingile pe care le-a avut în atac le-a concretizat în puncte: 8/9, 89%. A și serbit bine, reușind și un as.

Opus: HEYDI CASANOVA (CSO Voluntari). Cubaneza a pus tunurile pe CSM Târgoviște. 22 de puncte reușite de Heydi în cele trei seturi, dintre care doi ași și un blocaj. 48% procentaj de reușită în atac

Coordonator: OLGA SKRYPAK (CSM Lugoj). Joc bun al ridicătoarei lugojene, pase precise și punerea în valoare a coechipierelor. A reușit și 6 puncte, dintre care un blocaj și doi ași. A servit excelent și a adus un mare plus.

Centru: MIRA TODOROVA (CSO Voluntari). Aflată la a treia prezență în echipa rundei, bulgăroaica a contribuit din plin la succesul cu CSM Târgoviște. 9 puncte reușite de Mira, între care două blocaje. A avut 64% eficacitate în atac.

Extremă: ELI UATTARA (Rapid București). Joc foarte bun reușit de extrema din Rusia. 17 puncte pentru Eli, între care trei blocaje și un as. 45% procentajul de reușită în atac, plus o preluare bună: 64% recepție pozitivă și 36% recepție excelentă.

Libero: DIANA VEREȘ (CSO Voluntari). Diana este liberoul cu cele mai multe intrarări în echipa etapei, cinci la număr. 23 de mingi au jucat adversarele pe ea și nu a greșit niciuna. A dat siguranță în preluare, având 61% recepție pozitivă și 39% recepție excelentă.

Antrenor: UGLJESA SEGRT (CSM Lugoj). Tehnicianul Lugojului a reușit să-și motiveze echipa pentru a câștiga în fața celor de la Dinamo, un adversar care a pus mereu probleme bănățencelor. În ciuda unor absențe importante, Lugojul a obținut o victorie de trei puncte care le dă speranțe la un final de campionat în top 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A pierdut controlul mașinii și a ajuns în șant

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

 Incendiu produs la o casă în satul Urziceanca, comuna Ciocănești 

Detașamentul de Pompieri Titu a intervenit cu o autospecială...

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii dâmbovițeni 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit în...

Falșii consultanți de investiții!

Ai decis să intri în lumea investițiilor și vrei...