FABULOASA COLLAR

Mihai ROŞOIU

CSM Târgovişte s-a impus cu scorul de 3-2 în derby-ul rundei, disputat la Bacău, graţie formei deosebite prinse de Collar. Aceasta a reuşit nu mai puţin de 35 de puncte, graţie cărora echipa oaspete s-a impus în meciul care a opus formaţiile eliminate identic în optimile de finală ale Challenge Cup, adică după victorii cu 3-2 în deplasare şi după înfrângeri cu 3-1 acasă, titrează doar volei.
În celelalte meciuri ale etapei s-au înregistrat trei rezultate normale şi unul surprinzător: U Cluj a învins clar pe Dinamo, care e posibil să-şi fi compromis şansele la play-off.
Victoria echipei dâmboviţene pe terenul formaţiei din BAcău a fost relatată şi pe pagina de Facebook a clubului târgoviştean:
„Victorie importanta la Bacău, intr-un meci de cinci seturi, in fata unui public frenetic şi cu un record de 35 de puncte ale căpitanului Maila Collar!
Stiinta Bacau vs. CSM Targoviste 2-3 (26:24, 13:25, 25:23, 18:25, 13-15)
Pentru CSM au fost in teren: Collar 35p (1 as, 2 blocaje), Trica 18p (2 blocaje), Otasevic 15p (3 asi, 4 blocaje), Souza Ziegler 10p (1 as, 1 blocaj), Hroncekova 8p, Marciu 5p (1 as), Fairs 3p, Calotă 2p, Rosca 1p (1as), Durr (L), Smith.
De mentionat ca Wojcieska nu a putut evolua fiind accidentata.
Antrenori: Guillermo Naranjo, Akis Efstathopoulos si Marco Da Lozzo.
Urmează meciul de miercuri 14.02.2018, ora 18:00, in care vom primi vizita echipei Agroland Timisoara.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Razie pe drumnurile din judeţ

Poliţiştii de la rutieră, sprijiniţi de efective de la ordine publică, au organizat o razie în municipiul Târgovişte şi pe principalele drumuri naţionale şi judeţene, pentru depistarea şi sancţionarea participanţilor la trafic care nu respectă regulile de circulaţie.în urma activităţilor din teren, poliţiştii au constatat 7 infracţiuni şi au aplicat […]