Fabrica ilegal cartuşe de vânătoare

0 0

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au depistat un bărbat de 77 de ani, din Târgovişte, care deţinea cartuşe confecţionate ilegal de către acesta. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au descoperit la domiciliul celui în cauză mai multe componente pentru fabricarea cartuşelor de vânătoare. Pe numele lui, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fabricare sau asamblare de arme letale, de piese sau de muniţie pentru acestea, fără respectarea prevederilor legale. De asemenea, bunurile descoperite au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.
Totodată, o femeie de 53 de ani este cercetată de poliţişti întrucât a fost depistată în timp ce deţinea un pistol de autoapărare, deşi valabilitatea permisului de port de armă era expirată.
Faţă de aceasta a fost dispusă măsura anulării dreptului de port şi folosire a armelor neletale supuse autorizării.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Un medic din cadrul Spitalului Orăşenesc Pucioasa, recalcitrant şi violent

În unele unităţi spitaliceşti, comportamentul cadrelor medicale lasă de dorit atât în relaţia cu pacientul cât şi cu aparţinătorii bolnavului. Un exemplu clar şi care a şocat o ţară întreagă este cazul unui medic din cadrul Spitalului Orăşenesc Pucioasa care acum este cercetat de poliţişti pentru purtare abuzivă, după ce […]