F.R.F. CAUTĂ ECHIPE PENTRU COMPLETAREA LIGII A II -A. Problemele financiare fac ravagii printre formaţiile care au dreptul sportiv de a participa în acest eşalon

Mihai ROŞOIU

frfReprezentatul cluburilor din Liga a 2-a în Comitetul Executiv, Auraş Braşoveanu, a anunţat cluburile care vor lua parte la tragerea la sorţi a ţintarului din Liga a 2-a.
„21 de echipe, plus alte trei cereri de la echipele retrogradate, au fost înregistrate după expirarea termenului limită la care se putea înscrie în Liga 2. Vineri va fi validată înscrierea şi va fi validată echipa care va ocupa locul vacant dintre cele trei care au cerut acest lucru, scrie Gazeta Sporturilor.
Fiind un singur loc vacant, dacă nu apar cereri de retragere, va fi validată o singură echipă. Luni, la ora 12:00, are loc tragerea la sorţi. Tot atunci are loc şi o şedinţă tematică cu privire la echipele dinspre care vin semne, chiar dacă s-au înscris, că n-ar participa în competiţie, după care se face tragerea la sorţi.
Se repetă istoria.
Ar fi al treilea an consecutiv când li se tot explică echipelor că ar fi mai bine să facă pasul în spate şi să coboare o categorie, decât să se înscrie, să nu participe şi să coboare până în ultima categorie com-petiţională. Dacă îşi menţin poziţia, atunci se trece la tragerea la sorţi, informează gsp.ro.
F.C. Braşov, F.C. Farul, A.S.C. Bacău, Şoimii Pâncota, A.C.S. Berceni, Baia Mare… cam astea sunt echipele cu probleme şi se agaţă de speranţe de zi cu zi. Sunt semne că s-ar putea rezolva la Braşov, la Bacău şi la Farul”, a spus, pentru Liga2.ro, Auraş Braşoveanu, unul dintre reprezentanţii cluburilor din Liga 2 în CEx.
30 iulie este data primei etape din Liga a 2-a
Echipele care au dreptul de a juca în Liga a 2-a şi care au depus cereri:
– A.C.S. Poli Timişoara
– Dunărea Călăraşi
– Dacia Unirea Brăila
– S.C. Bacău etape din Liga a 2-a
Echipele care au dreptul de a juca în Liga a 2-a şi care au depus cereri:
– A.C.S. Poli Timişoara
– Dunărea Călăraşi
– Dacia Unirea Brăila
– S.C. Bacău – C.S.M. Râmnicu Vâlcea
– Şoimii Pâncota
– Olimpia Satu Mare
– Sepsi OSK Sfântu Gheorghe
– Juventus Bucureşti
– C.S. Afumaţi
– ASU Poli Timişoara
– Luceafărul Oradea – C.S.M. Râmnicu Vâlcea
– Şoimii Pâncota
– Olimpia Satu Mare
– Sepsi OSK Sfântu Gheorghe
– Juventus Bucureşti
– C.S. Afumaţi
– ASU Poli Timişoara
– Luceafărul Oradea

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA, EŞEC LA BASTAD!

Sorana Cârstea a părăsit turneul de la Bastad încă din primul tur. Românca, locul 88 WTA, a pierdut în două seturi, scor 5-7, 5-7, meciul disputat împotriva favoritei numărul 4, Annika Beck. Jucătoarea din Germania, ocupanta poziţiei 37 în ierarhia mondială, s-a impus după ceva mai mult de o oră […]