F. CM. Targoviste A legat două victorii

A.l.
0 0

fcmElevii profesorului Puiu Becheanu au venit zâmbitori din voiajul de la Piteşti. Au învins cu 2-0 (Săndules-cu 14 şi Mihăilă 79) pe S.C.M. Argeş Piteşti. „Tunarii” târgovişteni au stăpânit terenul şi meciul. Au avut siguranţă în stil. Au combinat la mijlocul terenului. „Găselniţa” lui Becheanu, cu Leţu închizător, a fost de bun augur. I. Constantin (pe dreapta) şi Enescu (pe stânga) au alergat mult şi au colaborat fructuos cu fundaşii Daia, respectiv Tibi Calofir. Compartimentul median al F.C.M.-ului s-a impus în faţa lui Alexe, Stancu, Delcea, Boboc apoi Popescu, Albu şi Dobra. Săndulescu a fost omul care a făcut legătura între mijlocul terenului şi atac. Fundaşii centrali Coman şi Neagu au adus siguranţă în apărare iar portarul Zegheru a fost în permanenţă la post. A fost magnific în minutul 12 la şutul expediat de Stancu. A mai fost solicitat de câteva ori de către Marincău. De fiecare dată s-a descurcat.
Atacantul Dragnea i-a alergat de le-a scos sufletul lui Andrei şi Marincău. Portarul Udeanu a rămas simplu spectator la şutul expediat de Săndulescu (14), balonul lovind bara şi s-a prelins în poartă, 0-1.
După patru ratări (min. 10, 21, 60 şi 65) Mihăilă a spart gheaţa şi a marcat primul gol din retur după o fază pornită de Tibi Calofir continuată de Săndulescu,
0- 2.
Pe lisata „ratangiilor” se mai găsesc Săndulescu (min. 30 şi 70), Enescu (87 şi 89).
După disputarea a 24 de etape, F.C.M. Târgovişte se clasează pe locul 10, cu 27 p şi -9 la adevăr, la egalitate cu Inter Clinceni, ocupanta locului 9.
Pentru prima oară în acest retur, F.C.M. Târgovişte a legat două victorii:
1- 0 (Coman 49) şi 2-0 (Săndulescu 14 şi Mihăilă 79). A mai fost o asemenea ispravă în debutul sezonului (etapele 1 şi 2) când a învins cu 1-0 (Mihăilă) pe A.C.S. Podari şi pe Astra 2 Giurgiu.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Chindia Târgovişte, cu două etape înainte de final Şi-a luat paşaportul pentru Liga a 2-a

Cu victoria 2-1 (Cerchez 23, Popa 48 – Anghelina 48) obţinută în disputa din deplasare cu Dinicu Golescu Câmpulung, „Lăncierii” târgovişteni şi-au asigurat prezenţa în sezonul viitor în Liga a 2-a. Acest succes a fost facilitat de eşecul contracandidatei C.S. Afumaţi care a pierdut cu 2-1 (Turcin 71, Vâlcică 77 […]