F.C. Municipal Târgovişte Un program complex

A.l.
0 0

sportBăieţii lui Gigi Manea vor începe antrenamentele pe 4 februarie. Atunci este programată reunirea lotului şi tot atunci se va face primul antrenament al anului. Vor fi prezenţi jucătorii: Zegheru, Bărboiu – I. Constantin, Timofte, Cernea, Daia, Enescu, Gâldău, Grigore, Penescu, Lungeanu, Banu, Anghel, Mîndru, I. Neculae, Popa, Dragnea, Tudorache. Alături de aceştia vor fi şi alţi jucători în probe, care vor încerca să convingă.
O lună pentru definitivarea lotului
Antrenorul Gigi Manea are la dispoziţie mai puţin de o lună pentru a definitiva lotul cu care va aborda returul de campionat. în această perioadă, echipa roş-albastră va avea un program complex.
îi trebuie Municipalului un vârf de atac, cu un simţ al golului, un mijlocaş de legătură între mijlocul terenului şi ofensivă şi un fundaş central. Municipal are nevoie de încă 4-5 jucători.
S-a acoperit postul de stoper
Postul de fundaş central va fi acoperit de Gabriel „Mela” Coman (31 ani) care a venit de la Urban Titu, pentru care a jucat timp de opt ani. A mai jucat la Cimentul Fieni şi Petrolul Târgovişte. Fundaşul de 31 de ani poate fi o piesă esenţială în sistemul gândit de Ghiorghi Zotic şi Gigi Manea. Are experienţă, siguranţă şi
fler.
Lângă Coman pot juca, Timofte (19 ani) sau Daia (19 ani). Pe postul de stoper poate evolua bine şi I. Constantin (20 ani). Acesta a evacuat mai mult ca fundaş dreapta.
Un adevărat motor
în linia mediană, dacă laturile terenului sunt bine acoperite de Enescu (pe dreapta) şi Grigore (pe stânga), la fel ca şi zona „tampon” din faţa fundaşilor centrali, acolo unde acţionează Gâldău, îi trebuie Municipalului un om de conexiune (de legătură). Acest mijlocaş ofensiv are sarcini multiple, de a dicta ritmul, de a temporiza jocul sau de a-l iuţi, de a îngusta culoarele de pătrundere spre poarta lui Zegheru şi de a le lărgi pe cele ale coechipierilor. De asemenea, acest jucător are menirea de a da pasa verticală pe vârfurile de atac sau de a deschide jocul pe benzile laterale. Acest jucător poate fi Laurenţiu Blas (18 ani, de la PAS Pucioasa). Acesta este un adevărat motor.
Atacanţii nu s-au energizat
în prima parte a campionatului s-a constatat un joc modest al liniei ofensive. în ultimii 30-35 de metri, viteza de joc a fost scăzută. Jucătorii din avanposturi – Dragnea, Timofte, Popa, Negotei, Tudorache s-au mişcat greu şi fără folos. N-au cerut mingea în profunzime. Astfel, jocul nu s-a verticalizat. Ratările pe bandă rulantă au lăsat urme adânci în moralul acestor atacanţi. După fiecare ratare au lăsat garda jos şi nu s-au mai energizat şi concentrat.
N-a fost acolo, în careul advers, cineva care să stea ca un ghimpe în coasta adversarilor care să speculeze cea mai mică ezitare a acestora. Pentru a acoperi acest post pretenţios, se vehiculează numele lui Ioan Codroiu (18 ani, Atletic Fieni) şi Florin losif (25 ani, Bradul Moroeni).
Sfârşit de capitol
Dacă în ultimul sezon de toamnă au părăsit Municipalul – B. Popescu, Zidăroiu, Al. Filip, Iulian Constantin, Marinescu, la sfârşitul turului, echipa de pe malul drept al Ialomiţei s-a despărţit de Negotei şi Trică. Primul este în probe la echipa de primă Ligă, C.S. Severin, cel de al doilea este curtat de PAS Pucioasa. Se voia de la Negotei să marcheze goluri şi să dea pase gol(uri). N-a reuşit nici una, nici alta. I s-a cerut să aibă un plus la capitolul ruperi de ritm. N-a apăsat deloc pe acceleraţie, n-a putut să lovească din plin.
Fundaşul Trică n-a adus în defensivă acea linişte de care echipa avea atât de multă nevoie. A avut multe momente bune, dar a şi greşit la câteva goluri primite de Municipal.
Gura mare şi inconstanţa în joc au fost principalele motive care au dus la despărţirea de fundaşul de 21 de ani.
O perioadă grea
Pe „tunarii” târgovişteni îi aşteaptă o perioadă (între 4 şi 17 februarie) grea, cu antrenamente istovitoare. Acestea vor avea loc la stadionul Academia Ghiorghi Zotic, pe drumul care duce la tabăra Mărgineanca şi în împrejurimile localităţii Şotânga. Vor fi şi 8-9 meciuri amicale, cu echipe din diferite eşaloane. După fiecare confruntare se va face analiza jocului pe compartimente, individual şi pe cupluri de jucători.
Nu va lipsi obligatoriul control de sănătate, la care va participa şi medicul echipei, Marius Atanasiu.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

NOUTĂŢI DIN REGULAMENT MODIFICĂRI ALE R.S.T.J. ŞI R.O.A.F.

La sfârşitul fiecărui an competiţional, F.R.F. tipăreşte noi broşuri privind R.O.A.F-ul cu toate modificările propuse, numite ” STATUTE ŞI REGULAMENTE”. în vara anului 2012, F.R.F., din motive obiective, nu a mai editat broşura respectivă, în acest sens a rămas valabilă broşura”STATUTE ŞI REGULAMENTE”, ediţia 2011, până la finalul actualului Campionat […]