F.C. Municipal Târgoviste Poate triumfa

A.l.
0 0

fcm targovisteÎn partea a doua a campionatului, F.C. Municipal a disputat doar două meciuri: 0-0, cu Unirea Câmpina şi 1-3, cu Fortuna Brazi. Ambele partide au fost jucate în deplasare. Vineri, „tunarii” târgovişteni vor evolua pe propria arenă cu nevoiaşa Avântul Reghin (locul 7, cu 11 p şi – 10 la „adevăr”). Ca să aibă viaţă frumoasă, elevii lui Gigi Manea trebuie să răvăşească apărarea adversă şi să obţină victoria. Un succes al târgoviştenilor ar face ca Municipal să îi ia faţa, în clasament, Avântului, acumulând 12 puncte, faţă de numai 11 cât are echipa de pe malurile Mureşului.
„Violoniştii” au dezamăgit
Adversara Municipalului de vineri, Avântul Reghin, este una modestă. în retur a disputat două meciuri, acasă, ambele terminate la egalitate, 1-1, cu F.C. Zagon (etapa a14-a) şi Unirea Câmpina (etapa a 16-a). în runda cu numărul 15 a stat.
în partidele disputate, „Violoniştii” au dezamăgit prin stereotipia acţiunilor ofensive şi marcajul prea larg din apărare. Mai mult, jucătorii au avut suflul scurt, iar mijlocaşii s-au blocat la ultima pasă.
„Tunarii” pot câştiga fără probleme
Cu un joc exact, fără complicaţii, cu plus de rigoare şi suflu, băieţii lui Ghiorghi Zotic
pot câştiga fără probleme confruntarea.
Roş-albaştrii au capacitatea să ţină mingea, să paseze repede, să dirijeze atacurile spre zona mai slabă a adversarului şi să-i marcheze cel puţin un gol mai mult.
Avântul în… declin!
în sezonul de toamnă, la începutul turului, Avântul Reghin a stat câteva etape pe primul loc. Apoi a urmat declinul. La un moment dat, echipa ardeleană era ameninţată cu desfiinţarea. Acest spectru nu s-a depărtat şi planează asupra formaţiei din Reghin pe care o urmăreşte ca o umbră.
De la trupa din tur au plecat mulţi jucători. Acum este alcătuită numai din jucători tineri, fără experienţă competiţională.
Recompensa mult dorită
Ambiţia trebuie să fie în sânul echipei lui Ghiorghi Zotic. Toţi jucătorii trebuie să fie ca nişte luptători serioşi şi disciplinaţi. Să se pregătească mai bine de joc. Să domine fizic şi psihic partida. în acest fel nu vor avea niciun gram de emoţii. Vor primi recompensa mult dorită, victoria.
Cu o izbândă, cotaţiile Municipalului se vor întări sensibil la bursa campionatului. Apoi, vor disputa următoarele meciuri cu moralul întărit.
Atenţie la atacantul
Puşcaşu!
Printre jucătorii din vechiul lot (cel din tur) care au rămas la Avântul Reghin se numără şi atacantul Andrei Puşcaşu. Acesta este unul dintre golgheterii campionatului, cu 8 goluri. Dacă vârful de atac al Avântului este neutralizat, jocul echipei se stafideşte. în acest moment, Avântului îi lipseşte claritatea, îi lipseşte putinţa de a arăta ceva mai acătării, îi lipseşte fotbalul. Atunci echipa din Ardeal gâfâie, iar Municipal poate impune ritmul. Poate triumfa.
Puşcaşu, cu cele 8 goluri marcate, este al doilea marcator din C6, după Robert Elek (Fortuna Brazi), care a punctat de 9 ori.
în partida tur, disputată la Reghin, Puşcaşu a fost autorul unicului gol al meciului (scor 1-0), când a punctat din penalty. A faultat atunci Marius Penescu (acum la Urban Titu).

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

NOCTURNA STADIONULUI DIN TlTU, SUBIECT LA DNA

Vlad Oprea, vicepri-marul oraşului Titu, prezent la săptămânala conferinţă de presă a PSD Dâmboviţa, a vor-bit despre problemele cu care se confruntă la Titu. Nu a ezitat să spună că o parte dintre angajaţii primăriei au fost chemaţi pentru a da explicaţii la DNA, cu privire la nocturna de pe […]