F.C. Municipal Târgovişte Dispusă la sacrificiu şi mânată de ambiţie

A.l.
0 0

Fcm Targoviste -Unirea TarlungeniEchipa antrenată de Puiu Becheanu a obţinut o victorie preţioasă, 1-0, cu Urban Titu, o echipă care a venit la Şotânga decisă să nu piardă. F.C.M.-ul a fost o trupă disciplinată, agresivă (în sensul bun al cuvântului), dispusă la sacrificiu şi mânată de ambiţie.
Fundaşii centrali, Coman (fost la Urban ) şi Grigorov, i-au marcat drastic pe C. Calofir şi Petculescu. I-au scos din joc. Apoi, Neagu şi Cernea i-au anihilat pe Neguţ şi Roman, care n-au reuşit nicio acţiune viguroasă, niciun dribling ca să scoată adversarul din joc. Aceştia, împreună cu Ivaşcu, au dat centrări cu nemiluita într-un careu aglomerat. Urban a dezamăgit prin stereotipia acţiunilor de atac. Trebuie spus că linia de fund a Municipalului a fost bine protejată de Gâldău şi Olteanu , care au ripostat defensiv, apoi ofensiv. în primele 21 de minute ale reprizei secunde, „tunarii” târgovişteni s-au strâns în carapace. S-au apărat excelent. Au anihilat firava ofensivă a oaspeţilor, care aveau un om în plus (I. Gheorghe, eliminat în minutul 44).În această perioadă, roş-albaştrii au avut resurse pentru replică. Lungeanu a jucat doar 23 de minute şi s-a accidentat. în această perioadă au avut două apariţii periculoase la poarta lui Gheţu. Pe banda stângă, Mândru şi-a făcut bine treaba şi nu l-a lăsat pe Zidăroiu să urce în atac. Acelaşi lucru l-a făcut şi Mihăilă. în atac, D. Popa şi Dragnea au scos sufletul din T. Calofir şi I. Dan. Primul a marcat unicul gol al meciului. Apoi, în minutul 90+3, după un presing insistent la T. Calofir, a recuperat un balon pe care l-a trimis în bara transversală. De acolo mingea a venit la Leţu, care n-a reuşit să finalizeze. Popa a jucat de parcă de acest meci depindea toată cariera sa.
Jucătorii Urbanului au avut voinţă dar au greşit multe pase şi au pierdut multe dueluri. Ritmul a fost scăzut. La Urban, jucători precum Mirescu, Ivaşcu, Dan, Roman, Corbu, Ciocotoiu ne ameninţă de ceva timp cu talentul, valoarea, cu spectacolul, iar lumea din Titu stă şi aşteaptă, tot aşteaptă în tribune, credulă şi naivă în esenţă.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CSM RĂPUNE CLUJUL! Universitatea Cluj Napoca - CSM Târgovişte 70 - 95 (20-24, 14-28, 14-23, 22-20)

smClujul s-a predat mai greu decât ne-am fi aşteptat. Cu o echipă vizibil întărită faţă de sezoanele precedente, trupa ardeleană le-a făcut ceva zile fripte târ-goviştencelor, care au stat mai mult cu gândul la duelul cu Arad din semifinalele Cupei României. CSM-ul a marcat, din nou, foarte mult, însă defensiva […]