F.C. Municipal Târgovişte – C.S. Mioveni 1-1 (1-0) Un egal care mulţumeşte pe toata lumea

fcmAu marcat: Enescu (min. 23), respectiv Gălan (67).
Meciul s-a disputat pe stadionul Academia Ghiorghi Zotic din Şotânga.
Au arbitrat: Marius Chiţu – Petruţa lugulescu, Răzvan Dobre.
Municipal: Zegheru -Banu, Coman, Anghel, Cernea (59 – Mădăran) – Gâldău, Timofte (75 – Rusu), Popa (59 -Lungeanu), Grigore (cpt.; 87 -Daia), Enescu (87 – Arsu) -Dragnea (73 – Mândru). Antrenor, Gigi Manea.
C.S. Mioveni (prima repriză): Popescu – Cotigă, Olteanu, Stoica, Dragu – Mazilu (cpt.), Dragalina, Năstăsie, Staicu – Ayza, Arnăutu.
C.S. Mioveni (repriza a doua): Ciucă – Zaharia, Pasăre, Pătraşcu, Dumitrache -Creţu, Panait, Vintilă, Gălan -Bicianu, Simion. Antrenori: Flavius Stoican, Alin Chiţa.
Meciul a fost echilibrat din toate punctele de vedere. Cele două combatante şi-au împărţit perioadele de dominare. Târgoviştenii au jucat simplu, fără floricele, s-au apărat cu exactitate, cu marcaje strânse la atacanţi. Argeşenii au atacat pe benzile laterale, însă Banu şi Cernea au stăpânit flancurile. în minutul 23, Enescu a avut o execuţie de excepţie şi, cu un şut de la 27 m, l-a învins pe portarul Popescu, 1-0. A fost un gol de excepţie, un golazzo, aşa cum spun spaniolii. Apărarea condusă de experimentatul Coman a anihilat cuplul de atacanţi Ayza – Arnăutu. Puţinele ocazii la poarta lui Zegheru au venit de pe benzile laterale, acolo unde au acţionat Mazilu şi Stancu. în prima repriză, Radu Zegheru nu prea a fost deranjat. După pauză, fostul antrenor al Chindiei, Flavius Stoican, a schimbat întreaga garnitură şi a mers pe varianta atac. La o fază care nu anunţa nimic periculos, Vintilă a centrat înapoi (unde era Mădăran?), Gălan a şutat din prima şi l-a bătut pe portarul Zegheru, 1-1.
Pe final de meci confruntarea a fost echilibrată. Dar, în minutul 87, Gâldău putea aduce victoria roş-albaştrilor din centrarea venită de la Grigore. Până la urmă a fost o remiză echitabilă, cu multe faze derulate la cele două porţi. Echipa din Mioveni a avut în componenţă nu mai puţin de 9 jucători care au evoluat pe prima scenă a fotbalului românesc. în retur, echipa antrenată de Flavius Stoican şi Alin Chiţa a realizat două remize în deplasare, şi a învins-o pe „Bătrâna Doamnă”, UTA Arad.
S-au remarcat: Zegheru, Banu, Anghel, Coman, Cernea, Timofte -Olteanu, Mazilu, Dragalina, Năstăsie, Găman, Vintilă.
Marţi, 9 aprilie, Municipal va juca cu Concordia Chiajna (în deplasare), iar vineri, 12 aprilie, va evolua în Trivale, pe stadionul Nicolae Dobrin, cu F.C. Argeş Piteşti (din B 2). Apoi, pe 19 aprilie, pe stadionul Academia Ghiorghi Zotic din Şotânga, va da piept, din nou, cu Concordia Chiajna (revanşa). (A.I.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DEZBATERE TIP ONU, ORGANIZATĂ LA TÂRGOVIŞTE

De curând, Centrul Europe Direct Târgovişte, din cadrul Bibliotecii Judeţene I.H. Rădules-cu, şi Asociaţia Tinerilor ONU din România au organizat o dezbatere de tip ONU – mini Model ONU la Liceu. Evenimentul a fost consemnat şi în Buletinul de Europa, o publicaţie gratuită lunară de informare europeană, a Reprezentanţei Comisiei […]