Published On: mar, mart. 5th, 2013

F.C. Municipal Târgovişte – C.S. Conţeşti Stadionul Academia Ghiorghi Zotic, astăzi, ora 14:00

nichiduta.ro

fcm targovisteVor să arate că se poate conta pe ei

„Tunarii” lui Ghiorghi Zotic se vor confrunta într-o partidă amicală cu echipa de Liga a 4-a, C.S. Conţeşti. Partida va avea loc pe stadionul Academia Ghiorghi Zotic din Şotânga.
Cele două formaţii s-au mai întâlnit pe cocheta arenă din Şotânga astă toamnă. Atunci au câştigat târgoviştenii, cu 2-1. Au marcat Lungeanu (11 m) şi Kent (autogol), respectiv Bujor. în acea confruntare, elevii lui Gigi Manea n-au făcut nicio concesie adversarilor. Au avut posesia, au stat mai mult în terenul advers, iar insistenţa lor a dat roade. Meciul a fost arbitrat de Marius Chiţu – Cătălina Oprea, Cristian Catană (toţi din Târgovişte).
în partida de astăzi, roş-albaştrii vor încerca să se afirme în faţa antrenorului Gigi Manea şi să arate că se poate baza pe ei şi că nu suferă la condiţia fizică. Municipal va fi pentru prima oară pe dreptunghiul verde al stadionului din Şotânga în acest an. Este o arenă care respiră fotbal. Şi unul de bună calitate. E de datoria jucătorilor să dovedească faptul că alcătuiesc o trupă extrem de articulată, care denotă forţă şi stăpânire de sine. Că e puternică din toate punctele de vedere, că are o bază solidă construită de Ghiorghi Zotic şi ranforsată de Gigi Manea.
în tabăra cealaltă, C.S. Conţeşti a învins-o pe Urban Titu, la Branişte, cu 1-0, prin golul marcat de Ştefan Constantin.
în Cupa României a câştigat, în deplasare, cu 3-2, în faţa echipei Viitorul Gheboaia (Onoare 3). în acest meci a condus cu 2-1, a fost egalată în minutul 92 şi a marcat golul victorios în minutul 94.
Antrenorul Dan loniţă are la dispoziţie următorul lot de jucători: Condrea – lacob, Ştefan, Roşca, Alexandrescu, Ene, Bujor, Niculescu, Dumitrescu, Voicu, Dobre, Kent, Cristea, Rădulescu, Dumbravă, Ghiţă, Cherciu, Drăgoi, Nedelcu, Antal. Noutăţile sunt: Niculescu, Ghiţă, Cristea, Cherciu, Drăgoi. Echipa lui Marian Alexandru va juca în prima etapă a turului (9 martie), în deplasare, cu Voinţa Perşinari
(în tur 4-0).

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro