F. C Municipal poate câştiga Cuprinsă de bucuria ofensivă

A.l.

fcm targovisteChiar dacă a promovat în vară, după meciul de baraj, în Liga a 3-a, Atletic Bradu are echipă bună. N-a pierdut meciurile cu aspirantele Fortuna Brazi, de care a trecut cu 2-1, şi cu Chindia Târgovişte, cu care a remizat, 0-0. în ultimul meci, echipa de lângă Turnul Chindiei a avut noroc cu intervenţiile portarului Iustin Popescu.
Punctul forte al echipei antrenate de Alecsandru Popovici este banda stângă, acolo unde acţionează Cimpoiaş şi Murineanu, iar după caz, Ruţă.
în avanposturi, atacantul Păvăluţă este destul de incomod şi se înţelege bine cu Cârstea. Marcaţi la sânge, aceştia dispar din joc. Echipa argeşeană poate fi dobândită cu un joc elaborat, punctat, în viteză. Este nevoie să se construiască cu migală.
Trebuie ca târgoviştenii să-şi surprindă adversarii cu o tactică agresivă, să le intuiască toate mişcările. în acest fel vor intra în criză de idei, vor avea neinspiraţie în fazele de atac, iar acţiunile vor fi şablon, uşor de contracarat.
Cu un presing incomod şi insistent făcut de Dragnea, Popa şi Enescu, mijlocaşii Bradului, Păun, Nicolescu, Jenaru şi Murineanu, rămân fără baloane, iar atacanţii Cârstea şi Păvăluţă vor şoma în linia de atac.
Este o pâine de mâncat pe la fundaşii centrali Velianu şi Căldăraru. Luaţi pe jos cu pase, un-doi-uri şi devieri, aceştia sunt vulnerabili, iar poarta lui Olteanu poate fi penetrată. Fără să fie dublat, Şerban se înmoaie ca o caramea.
în garnitura Municipalului reintră Leţu şi Gâldău, dar echipa lui Ghiorghi Zotic trebuie să fie cuprinsă de bucuria ofensivă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

În C6. Se încinge lupta

După disputarea a trei runde, în C6 pe podium se află trei echipe: Chindia Târgovişte, F.C. Zagon şi Atletic Bradu. Echipa târgovişteană este venită din Liga a 2-a, iar Atletic Bradu, din campionatul judeţean – Argeş. Vine puternic din urmă Poiana Câmpina (provine din Fortuna Brazi), care a acumulat şase […]