F.C. Municipal Edificiul se înalţă

A.l.
0 0

fcm targovisteÎn sezonul de primăvară, antrenorul Municipalului vrea să facă o echipă tânără cu valoare şi unitate, ale cărei insistenţă şi eficacitate să încânte.
Pentru ca edificiul Municipalului să se ridice, este nevoie de multă muncă. în acest fel, vor veni şi rezultatele. Bune. Să îi bucure pe suporteri, iar jucătorii să treacă pe la casierie.
Gigi Manea va veni cu o echipă nouă. Cu puşti telen-taţi. Sânge proaspăt. Gigi Manea va cerne sita
în acest moment, la Municipal sunt mai mulţi jucători în probe: Blas (PAS Pucioasa), Codroiu (Atletic Fieni), Onea (revenit de la Gaz Metan Finta), M. M[d[ran, Neagu, Dogaru (Utchim Găeşti), Făşie (A.S. Doiceşti), Matei (Moreni), Sfârlează (Voinţa Pietroşiţa), Rusu (Chindia – juniori) şi un atacant de la Corona Braşov. Mai sunt aşteptaţi alţi doi jucători de la liderul din B2, Corona Braşov. E posibil să se reîntoarcă la echipă Marian Zgâmbău (Voinţa Pietroşiţa).
Antrenorul, Gigi Manea, va cerne sita şi va alege jucătorii potriviţi pe posturile deficitare.
Două certitudini
După terminarea turului de campionat (23 noiembrie) au părăsit F.C. Municipal Târgovişte jucătorii: Cristi Negotei (F.C. Severin), Trică (Flacăra Moreni), Penescu (Urban Titu), Bărboiu (Sepsi Sfântu Gheorghe).
Singurele certitudini sunt: Gabriel „Mela” Coman (Urban Titu) şi Adrian Tudose
(portar – din pepiniera proprie). Lotul va fi completat cu jucători aflaţi în probe.
Pentru că în sezonul următor se cer mimin doi juniori (născuţi în anul 1995 sau mai mici) care pot fi înlocuiţi cu alţi juniori, Gigi Manea va încorpora în echipa mare, pentru fortificare şi rodare, mai mulţi puşti de la echipele de juniori. Viitorul arată mulţumitor şi este ilustrat de juniorii: Oană, lancu, Nedelcu, Negulescu, Stan, Nicoară.
A fost alungată amorţeala
Imediat după reunirea lotului (4 februarie), amorţeala din rândul jucătorilor a fost alungată de antrenamentele făcute de Gigi Manea. Acestea se desfăşoară pe nişte trasee din împrejurimile stadionului Academia Ghiorghi Zotic din Şotânga. Cele mai grele au loc pe un deal numit Cărbunaru. Acolo, Manea face antrenamente care amintesc de filmul Colina. Consistenţă în atac şi siguranţă în apărare
La şedinţele de pregătire participă în jur de 30 de jucători. Odată cu trecerea timpului şi disputarea meciurilor amicale, lotul se va fixa undeva în jur de 20-22 de jucători.
Se va alcătui o echipă care să se avânte spre înălţimi, care să aibă consistenţă în atac şi siguranţă în apărare.
Un program stufos de amicale
Capitolul meciuri amicale începe de 16 februarie. La acea dată, Municipal are programat meciul cu Metaloglobus Bucureşti (pe stadionul Granitul). Va urma confruntarea cu C.S. Afumaţi, pe 19 februarie, tot pe Granitul, şi apoi cea cu C.S. Baloteşti, pe 23 februarie, la lzvorani.
Municipal va participa şi la un triunghiular la Bradu (jud. Argeş), alături de Dacia Mioveni şi formaţia locală Atletic.
Roş-albaştrii vor mai juca şi cu echipe din Liga a 4-a dâmboviţeană. (A.l.)

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Utchim Găesti A rămas în doar opt jucători

Nu i-a mers bine deloc Utchimului în toamna trecută. Nici acum apele nu s-au luniştit. Jucătorii nu sunt plătiţi de mult timp şi o parte dintre aceştia au plecat. Este vorba de Neagu, Dogaru, M. Mădăran (în probe la F.C. Municipal Târgovişte), Mitrea şi Tudose (Urban Titu), Leţu (F.C. Aninoasa), […]