F.C.M. Târgovişte Se bazează pe valorile individuale şi forţa colectivului

A.l.

Fcm Targoviste -Unirea TarlungeniÎn agenda antrenorului Puiu Becheanu figurează mai multe nume de jucători care se pot transfera la F.C.M. dar şi calendarul de meciuri amicale. Nu lipsesc: reacomodare la efort, antrenamente progresive în intensitate şi durată, vizită medicală, pregătirea pentru abordarea returului de campionat. Antrenamentele se vor relua pe 16 februarie 2015.
Vor fi încorporaţi mai mulţi juniori de la grupa antrenată de Sorin Ilie. Deja Braghidin, Dimovici, Zamfir au făcut cunoştinţă cu lotul mare.
Privit în ansamblu, lotul Municipalului este destul de valorors. Când îi ai în distribuţie pe: Zegheru, Coman, Gâldău, Mândru, Dragnea nu poţi să te gândeşti la lucruri urâte precum retrogradarea. Apoi, tinerii T. Calofir, Oprea, Dumitru, Mihăilă au clasă dar trebuie să confirme. Jucători ca: Lungeanu, Maria, Leţu, Neagu bine pregătiţi, pot fi foarte utili echipei.
în retur, care se anunţă foarte greu, Puiu Becheanu se bazează pe valoarea individuală a lui: Mândru, T. Calofir, Gâldău, Maria, Mihăilă dar şi forţa colectivului. în această iarnă, Becheanu îl poate face pe Valentin Enescu (21 ani) să nu fie un talent irosit. Să fie acel jucător care bătea pe Fortuna Brazi pe 12 septembrie 2012, cu un eurogol.
Toţi jucătorii au datoria de a se pregăti cu multă seriozitate, iar în campionat să „rupă norii” să arate că se poate conta pe ei. Municipal trebuie să aibă consistenţă în atac şi siguranţă în apărare ca să se poată desfăşura şi să poată combina. în acest fel poate contabiliza multe puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Târgoviştea va avea observator astronomic şi planetarium 3D

Cele două proiecte fac parte din planurile Universităţii „Valahia” Târgovişte şi vor fi realizate în Campusul unităţii de învăţământ. Universitatea are deja proiectele, conform spuselor rectorului Călin Oros, şi în funcţie de finanţare, pot fi demarate chiar din acest an. Universitatea urmăreşte o finanţare europeană pentru aceste proiecte. „Pentru cel […]